sunnuntai 22. joulukuuta 2013

JOULUKOTI

Iltaa! Tänään on uurastettu kaikenmoista ja sain kuin sainkin kaivettua jotain jouluisia juttuja esille. Kuten jo aiemmin kertoilin, on joulusisustukseni hyvin vähäeleistä, kuten kuvista voitte päätellä. Joulutunnelma on muutenkin hieman hakusessa, eikä sitä ainakaan yhtään lisännyt se, että lenkkeilin vesisateessa! Kyllä jouluna kuluu sataa lunta. Nih!

Muistattekos, kun julistin pari päivää sitten lähteväni hirvikaupoille? Ihastuin tähän sarvipäähän niin kovasti, että pakkohan se oli itselle ostaa. Katsokaa nyt sitä! :)Joulukotiin ennätti myös pari muuta ostosta. Ja uskokaa tai älkää, niin tuon senkin kokosin minä itse. Puoliksi. Tai ainakin osittain. :) Oli muuten kamalan monta nippeliä, ruuvia ja naulaa mokomassa huonekalussa. Olin varmaan todella vakuuttava näky, kun ihan alkajaisiksi erittelin samanlaiset nippelit ja nappelit omiin kippoihinsa. Apuna tässä toimivat oikein kätevästi mm. Iittalan ja Pentikin kynttiläkipot. :D Mutta joo, sain ihan konkreettista kokoamistakin aikaiseksi.
Olen niin tyytyväinen tuohon nurkkaukseen, että myös te saatte osanne tuosta ihastuksesta näiden lähes identtisten kuvien muodossa, pahoittelen. Vatvoin pitkään tuota senkin hankkimista ja itseasiassa olin jo tilannut ihan tavallisen valkoisen. Muutin kuitenkin mieleni heti tilaamista seuraavana päivänä ja onneksi sain vielä muuttaa mieleni ilman ylmääräisiä kuluja. Toki piti maksaa hieman välirahaa, sillä tämä korkeakiiltoinen oli hieman alkuperäistä kalliimpi, mutta muita kuluja mieleni liikkeet eivät aiheuttaneet. Tämä senkki on kotimaista tuotantoa, mikä nostaa sen arvoa silmissäni entisestään. Ja tuo hirvi! Se vaan on jotenkin niin mahottoman valoittava ja näin sen heti noiden Pentikin porojen kaverina. Niissä on kuitenkin samaa muotokieltä, vaikka päät hieman erilaiset ovatkin. Vai mitäs tykkäätte?Kaivoin viimein nuo lampaantaljat esiin ja ainakin Neri nauttii niistä täysin siemauksin. Tänään oli Nerille onnenpäivä myös siksi, että laitoin olohuoneeseen maton (vihdoin ja viimein), joka on ollut poissa käytöstä Taikan sisäsiisteysharjoittelun vuoksi. Neri kipitti maton nähtyään hirmuvauhdilla paikalle ja heittäytyi piehtaroimaan tassut kattoa koti viuhuen ja tyytyväisesti purpattaen. Höpsö Neri. :)Jep. Tämän päivän ohjelmassa oli myös torttujen paistoa. Kovin suurta annosta en niitä tehnyt, sillä nehän ovat parhaita tuoreiltaan. Kun nämä on syöty, paistetaan lisää. :P Huomenna olisi vielä työpäivä ja pari asiaa hoidettavana. Illalla sitten paistellaan kinkkua ja väsätään tuorejuustokakkua. Ja mikä parasta aloitellaan kolmen päivän vapaat. Nyt heissulivei ja heihei!

Mitäs mieltä sarvipäistä? Tykkääkö vai eikö tykkää?
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

 1. Tykkään oikein kovasti siun sarvipäistä ja tuosta hillitystä värimaailmasta myös :). Meiltä löytyy myös tuollanen Pentikin poro, mutta muuten meidän joulu näyttää aika "lapselliselta" ja melko punaiseltakin, kun koristeluuun on päässyt vaikuttamaan suurelta osin tuo meidän pieni mies. Joulukuusikin on jo koristeltu ja siihen tuli kaikki koristeet mitä meiltä löytyi :D. Ihanaa joulua teille!
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleva sisustussuunnittelija, kenties? ;) Tottakai lapset vaikuttavat noihin juttuihin paljonkin ja se on ihan luonnollista. Itse etsiskelin punaista joulutähteä neljästä eri kaupasta, mutta jouduin tyytymään valkoiseen.. Meillä on siis melko valkea joulu sisustuksellisesti. Mukavaa joulun jatkoa teillekkin (kai tämä päivä vielä voidaan laskea jouluun?)! :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)