maanantai 30. joulukuuta 2013

KUVAILUA

Moikkamoi! Viimeksi postaillessani fiilikset eivät olleet oikein huipussaan, mutta tämän hetkisestä väsymyksestä huolimatta, mieli on jo korkeammalla. :) Eilen kuljettiin Nerin kanssa lähes kolme tuntia metsässä ja sillä oli niin mieltä rauhoittava ja kohottava vaikutus, että taisin kaivata sitä. Ja eilen ei edes satanut, joten sain kuljettaa kameraakin mukana. Joulupukki kun toi minulle uuden objektiivin kameraan, jonka testaamista sain odotella huonoista keleistä johtuen turhan monta päivää. Eli sori vaan, joudutte taas kuvasaasteen uhreiksi. Vähän harmaita ja alakuloisia kuvista tuli, mutta eihän sitä aurinkoa ja kesäistä vihreyttä joulukuussa näiltä leveysasteilta löydy.Nään mielestäni monissa asioissa kauneutta ja kuvauksellisuutta. En vain aina saa tunnelmaa ja kauneutta vangittua kuvaan. Tunnelman vangitseminen on kai yksi valokuvaustaidon mittareista, näin olen antanut itseni ymmärtää. Koitan myös opetella käsisäätöjen käyttöä, mutta koska olen lyhyt pinnainen, heti-kaikki-mulle-nyt- tyyppi, alan uskoa etten ehkä opi niitä? Tuskastun ja väännän nupin automaatille... Joo joo. Kärsivällisyyttä, kuvaamista ja taas kuvaamista. Kyllä se siitä alkaa sujua, jos vaan jaksan. Tai ?Tällä kertaa en kuitenkaan ottanut kuvan kuvaa automaatilla. Voinko nyt antaa itselleni pienet ablodit? :D Osa kuvista on pimeitä, osa tuollaisia hieman "pehmeitä" kuten tämä yllä oleva. En tiedä syytä tälle, joten miten vältän saman seuraavalla kerralla? Miten ohjelmoin itseni olemaan kääntämättä nuppia automaatille?


Harmaan sään myötä (tai ainakin sään piikkiin voi helposti sysätä tälläisen toiminnan ;) matkahaaveet ja lentohintojen tarkastelu on kuulunut muutamien päivien toimintaani. Haluan nähdä uusia paikkoja, oppia uutta ja avartaa maailmaani. Tarkastelun kohteina on ollut pari kaupunkilomaa ja yksi lämpöloma. Ihan heti en ole reissuun säntäämässä, vaan joskus hieman keväämmällä. Ja tosiaan, haluaisin tehdä muutaman kaupunkireissunkin Eurooppaan silloin kun täällä kevät on vasta tuloillaan ja samaan aikaan etelempänä jo paljon pidemmällä. Ehkä Praha, Budapest...? Tai jopa Riika. Lontooseen mieli halajaa varmaan aina. Ja lämpöön. Voi kyllä! Maailma, täältä tullaan. :)

Mitäs huomenna? Huomenna normipäivä töissä, toivon olevani kotona viimeistään ilta seitsämältä. Suunnitelmissa on leppoisa Uuden vuoden aatto, syömistä ja rentoutumista. Ehkä lautapelejä, jos saadaan ystäväpariskunta kylään? Raketteja meillä ei juuri koirien vuoksi harrasteta, mutta vuodet ovat vaihtuneet vallan mainiosti ilmankin. :)

Millaisia suunnitelmia teillä on uuden vuoden vastaanottamiseksi? Onko teillä jotain erityisiä perinteitä?SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)