sunnuntai 15. joulukuuta 2013

WEEKEND PÄHKINÄNKUORESSA

Heidoheidoo! Kuis kulkee? Täällä on ainakin kaamospäivä meneillään, sillä on niin pimeää, että on käytettävä valoja sisälläkin. Lisäksi tuulee puuskittain melko kovaakin ja sataa lunta. En tykkää oikein. Ei ainakaan ihanteellinen ulkoilusää ja siksi päätinkin moikata teitä tässä välissä. :) Viikonloppu on kyllä taas yhden kerran mennyt vilauksessa ohi!

Perjantaina kun kello kilahti kaksi, nostin kytkintä työpaikalta ja suoritin hieman shoppailuja ennen kotiin kaahaamista. Toiveissa on (ja lupauskin), että saisin ostokseni jouluksi kotiin. Ostin olohuoneeseen hieman uutta. :) Illalla ajettiin vielä A:n siskon luo kylään ja yötä myöten sieltä pois. Kuten meille koulussa maantiedon tunneilla opetetaan; Suomi on iso maa, jossa välimatkat ovat pitkiä ja tästäkin reissusta kertyi lähes 200 kilometrin edestakainen matka. Ihan hyvä saldo työpäivän päätteeksi.


Makaroonisalaatti taas liittyy eiliseen. Eilen illalla matkasimme ystäväpariskunnan luo  ja kyseinen salaatti oli tarkoitus viedä mennessämme. Vaan eipä viety... miten oikeasti ihmisen muisti voi olla niin lyhyt, ettei puolta tuntia vanhempia asioita muista?! Matkalla kyllä mieleeni välähti (salaman lailla), että sinnehän se iltapala jäi, meidän jääkaappiin. Nyt meillä on siis makaroonisalaattia  - paljon!

Iltaan kuului herkuttelua savukalalla ja salaateilla, laulua SingStar- pelin muodossa ja naurun rätkätystä. Oli oikein ihana ilta, vaikka me skipattiinkin baariturnee ja ajeltiin kotia, kun toiset vielä jaktoivat iltaansa. Olin kuitenkin pukeutunut pikkujouluhengessä ja panostin hieman ulkonäköönkin. Harvoin sitä kotioloissa tulee laittauduttua ja töihinkin valmistelut ovat miten ovat, joten jos on pienikin syy panostaa, niin sehän se vasta onkin parasta parsaa. :) Kuka muuten kertoisi, mistä olen saanut tuon parsa- tartunnan? Onko tätä joku sketsihahmo hokenut, en millään muista.  Enivei, alla hieman illallista asua. Huom. housunlahkeet kuvauksellisista syistä typistetty (eikä tumpelo kuvaaja ole edes sitä vertaa katsonut, että lahkeet olisi samanmittaiset! mitä teki kuvausassistentti, kun ei asiasta huomauttanut??). Ovat oikeassa elämässä täyspitkät. Tilanteet lavastettu. :)


Tilasin vermeet Boozt.comista työpaikan pikkujouluihin ja housut vilahtivatkin jo täällä. Toppi Cami jäi niissä kekkereissä käyttämättä, mutta eilen sekin pääsi tositoimiin. Tässä olisi muuten toinen suomentamisen paikka ääliölle: cami. Miksei vaan puhuta ihan rehellisesti topista ja that's it? Kuulostaahan cami tietysti hienommalle, mutta tuntuu hassulta, että yöpaidanomaisia vaatekappaleita kutsutaan hienostuneesti cameiksi nyt, kun itselläni oli ensimmäinen yöpaita toppina jo ennen vuosituhannen vaihdetta. Muistaakseni ostin sen Itäkeskuksen Onlysta ja ihan yöpaita-tagilla varustettuna. Memories..! :D


No joo. Yllä oleva pärstävärkki nähtiin jo Instagramin puolella, mutta koska se on ainoa kuva eiliseltä, niin ajattelin sen tähänkin teidän ihmeteltäväksi tunkea. Instagram tilini on julkinen tili, joten kuviani pääse katselemaan vapaasti vaikkapa klikkaamalla tästä. Kuvia sieltä löytyy ihan laidasta laitaan ja päivittelen tiliäni tasaisen epäsäännöllisesti. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan kuvatuksiani. :)Olen melkoisen ihastunut tähän toppiin (leopardi ei pääse pilkuistaan; toppi kuin toppi!). Harmi vaan, että sopivia tilanteita sen käytölle on vähänlaiseen. Eikä sinänsä, talviaikaan vähän turhan kevyestä hepenestä onkin kyse, viluinen kun tuppaan olemaan. Mutta jospa tätä silloin tällöin pääsisi pitämään.

Sananen vielä housuista. Ne ovat pitkällisen etsinnän tulos, sillä olen loppukesästä lähtien etsinyt mieleisiä nahkalook- housuja. Monia olen katsellut, ihastellut ja sovittanutkin, mutta aina on ollut joku kohta, mikä ei ole miellyttänyt. Nyt sitten viimein löytyi nämä. Usein ostopäätös on kaatunut housujen joustamattomuuteen, mutta näissä lahkeiden sisä- ja ulkosyrjässä olevat kangaskaitaleet poistavat senkin ongelman. Pienoisen kysymerkin näissä ilmaan aiheutti se, että koko 38 (normaalisti käytän kokoa 34, harvoin 36) on sopiva, mutta päätin olla välittämättä siitä - pääasia, että sain viimein housut, joita olin kauan vaatekokoelmaani metsästänyt.

Loppuun kuva vielä nöksähtäneestä kuvausassistentista, joka olisi halunnut änkeä kaikkiin kuviin. Sallittakoon maailman parhaalle apurille oma "behind the scenes" kuva. Neri <3


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

 1. Kiitos vielä viimeisestä, oli kiva nähdä :)! Oli todella kiva ilta. Meidän jatkoillakin oli ihan kivaa, mutta se alkuilta on yleensä paras ja baarit pitäis tällä iällä jo unohtaa ;). Siitä seuraa aina vähintään kahden päivän mieletön väsymys ja muuta "mukavaa"! Nähdään taas!
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan isäntäväelle itselleen! Oli oikein virkistävä ilta. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)