keskiviikko 15. tammikuuta 2014

AURINKOON

Heissulivei! Se oliskin jo keskiviikko. Uusi takki on odotellut maanantaista asti noutamista postista, mutta enpä ole ehtinyt/ehtinyt/jaksanut käydä varta vasten postin suunnalla. :( Jos huomenna olisin niin reipas ja jaksavainen...? 

Ulkona on ihan mielettömän kaunista, nyt kun hento lumikerros peittää maan sekä puiden oksat. On muuten vähä blingblingiä! Hiutaleet kimaltelevat kuin miljoonat timantit ja sehän meikläisen silmää miellyttää. ;) Pakkanenkin on ihan miellyttävä, tosin ulkona en ole pariin päivään kovin paljoa joutanut olemaankaan - silläkin voi olla vaikutusta käsitykseeni siedettävästä pakkasesta. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut ihastella talvea vaan kertoilla vähän matkahaaveistani. Koska kuva-arkistostani suurin osa on hukassa ;( jouduin käyttämään jo joskus aiemmin blogissa nähtyä kuvaa. 

Sharm el Sheikh 2012

Jos ei aurinko tipu taivaalta, saattaa matkahaaveeni toteutua melko piankin. Edellisestä yhteisestä matkasta jonnekin lämpöön, on vierähtänyt jo pari vuotta, joten nyt on tarkoitus suunnata lomalle. Meiltähän jäi häämatkakin viime kesänä tekemättä, kun kotona oli pieniä koirapalleroita, joten lienee korkea-aika suorittaa sekin? ;) Meillä oli oikeastaan pari kohdetta, joista lähdettiin liikkeelle. Kap Verde, Mauritius, Malediivit ja Abu Dhabi.

Kaikki nuo paikat ovat molemmille uusia kohteita, vaikka jopa Dubaita mietittiin hetken aikaa. Dubaissa käytiin kolme (vai neljä?) vuotta sitten ja tykättiin aikalailla ja Abu Dhabihan olisi siinä vieressä. Toisaalta meno voi olla aika samanlaista sielläkin, joten ehkä kuitenkin haluaisimme nähdä jotain ihan uutta? Lämmintä pitää olla, se on pääasia ainakin itselleni. Malediivit sekä Mauritius olisivat varsinaisia paratiiseja, mutta niissä on ilmennyt muutamia seikkoja, joihin todennäköisimmin molemmat matkat tyssäävät. Ensinnäkin lentoajat ovat piiitkät kaikenmaailman välilaskuineen ja/tai saatavilla on vain kahden viikon matkoja näihin kohteisiin. :( Jo koirien vuoksi kahden viikon matkat ovat vähän niinkuin automaattisesti ulkona. Eli todennäköisimmältä vaihtoehdolta vaikuttaa nyt sitten tuo Kap Verde, jossa pitäisi olla melko lämmintä, kilometreittäin hiekkarantaa ja ihan inhimillisen mittainen lento. No, joo kyllähän se kymmentä tuntia lähentelee, mutta noihin 17 tunnin jne. lentoihin verrattuna. Itselleni lentokoneen ahtaus ei sinänsä ole ongelma, hukkapätkä kun olen, mutta voi tuota omaa armasta. Sillä on aina vaikeaa saada kaikki pitkät koipensa mahtumaan penkkien väliin.

Kuulisin mielellään kokemuksista näistä paikoista, jos siellä lukijoissa on näiden kohteiden kävijöitä?


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

  1. Maria menkaa Malesian Langawiin. Been there (lived there) and LOVED it. Taitaa olla suora lento Helsingista jollen ole ihan vaarassa XXX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi! Olis ihan varmana mukava paikka! Taitaa olla miun seuraava reissu kuitenkin länteen päin. ;) mutta ehkäpä joku päivä tie vie vielä Malesiaankin, eihän sitä koskaan tiedä. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)