keskiviikko 22. tammikuuta 2014

EILISEN ASU ;)

Morjenttes! Pahoitteluni niille uskollisille, jotka vierailevat blogissani päivittäin ja ovat taas saaneet pettyä monena päivänä peräkkäin. Paljon ajatuksia on päässä ja intoakin, mutta olen ollut niinkin intoa täynnä, että olen keskittynyt enempi kotiaskareisiin sekä viettämään aikaani rakkaitteni kanssa. Tänään myös piipahdin pitkästä aikaa ystävän luona, joka inspiroi minua aina energisyydellään ja ihan vain olemassa olollaan. Ja tosiaan nyt jo parin päivän ajan olen tuntenut oloni jotenkin normaalia energisemmäksi ja tässä puuskassa innostunut jopa kotihommista, jotka ovat yleensä - no, vähemmän innostavia.

Innostuksesta huolimatta blogin puolelle en vain ole sitten edistynyt. Kaikenlaisia ajatuksia ja (olevinaan) ideoita sinkoilee päässäni, mutta esimerkiksi pukeutumisen suhteen olen ollut hyvin saamaton. Yhtä saamaton olen ollut kaikenlaisen valokuvaamisen kanssa. Näistä molemmista saamattomuuksista on ihan helppo syyttää pakkasta, jota onkin riittänyt. Lenkillekään ei ihan joka päivä olla tarettu lähteä ja pukeutumisen tärkein kriteeri on ollut lämpö, olipa määränpää mikä hyvänsä. Olen myös viilettänyt tämän viikkoa ilman meikkiä päivän toisensa jälkeen, vaikken kovin kummoisia maalauksia tee yleensäkään. Mutta nyt ei vaan ole huvittanut. Ihan omalla oikeudella voin olla innostumatta ja muistuttaa lähinnä maahista. Juttu vähän rönsyili alkuperisessä ja voi sisältää asiaankuulumatonta informaatiota sekä turhia tunnustuksia... mutta liittyvät ne sinänsä tähän blogihiljaisuuteen, että ei ole asukuvia eikä mitään muitakaan kuvia. Luulen, että postauksissa tulisi olla kuvia, ettei teidän tarvitse tyytyä pelkkään jonninjoutavaan jargoniin, jota päivästä toiseen suollan.

Nyt minulla on teille kuitenkin eilisen asu kuvattu iPhonen laatukameralla. Kas tässä, ollos hyvät. ;)


Siinä muru punaisessa, lämpimässä talvihaalarissaan auringonlaskun aikaan. Haalarissa on teddyvuori sekä feelekangasta oleva korkea kaulus, jonka alle saa kivasti vaikka korvat suojaan pakkaselta. Hihansuissa tarrakiinnitys sekä heijastimet. Puku on mittatilauspuku, mutta joka euron arvoinen kovemmilla pakkasilla. :)

Haluaisin kyllä väläyttää teille Zalandosta tilaamaani viininpunaista villakangastakkia, mutta takki on näille keleille hieman turhan kevyt. Haluaisin kuvata takin tuolla ulkona, mutta jotenkin en aivan älyttömästi innostu lähtemään kolmijalan kanssa tuohon pakkaseen säätämään ja kuvaamaan itse itseäni. Katsotaan, milloin saan kuvat aikaiseksi?

 
Huomiselle olen kuitenkin jo hieman esivalmistellut ruoka-aihetta, sekin eiliseltä. Resepti, jota hieman sovelsin enempi itselle sopivaksi, löytyi vuoden takaa ja onneksi se löytyi, sillä aika herkkuateria siitä valmistui. Pääraaka-aineena tässä on kana, joten mistään megarasva-ateriasta ei ole kyse. Jos mielenkiinto heräsi, niin palailehan huomenna blogiini. ;)


Mukavaa loppuviikkoa nassukat!
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)