maanantai 6. tammikuuta 2014

PIKKULEIJONAT, WAU!

Moroo! Jos joku ei vielä tähän hetkeen ole kuullut, niin Suomen omat Pikkuleijonat ovat voittaneet eilen illalla kultaa nuorten jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa! Hienon hieno suoritus nuorilta miehiltä, vaikka kaikki tuomareita myöten tuntuivat olevan Suomen joukkuetta vastaan. Onnea pojat ja koko upea joukkue! \0/ 

Suunnittelin vielä eilen illalla suorittavani ryhtiliikkeen ja nousevani tänä aamuna viimeistään kello 9, mutta joopa joo ja niinpä taas. En herännyt, enkä varsinkaan noussut. Sisäinen kelloni on kovin tyytyväinen vapaapäiviin, jolloin voi nukuksia ihan rauhassa aina kymmenen korville. Minulle sopiva työ olisi varmaan se, johon voisi saapua pikkuhiljaa puolenpäivän kantturoissa? Voisin toki laittaa pomolle aloitteen tästä, eikös työnanatajan tehtävä ole jossain määrin  tukea ja edesauttaa työntekijöidensä työkykyä ja -hyvinvointia? :D Huomenaamuna onkin sitten tosi kyseessä ja kello soi 6.15...apua!

Mutta asiaan. Kuten eilen jo vihjailinkin, eksyin tuossa yksi päivä hieman alennusmyynteihin. Jostain kummasta syystä mukani tarttui tämä neule, joka ei tietenkään ollut alevaate. Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun meikäläinen ostaa muka alennusmyynnistä normaalihintaisia vaatteita. Miksei alennusmyynneissä kaikki tuotteet ole alennettu, ehkä minullekin sitten tarttuisi niitä aletuotteita mukaan? Pöh! Tämä oli toisaalta toivottu vaate, sillä olen puolella teholla etsiskellyt valkoista rennonmallista neuletta. 


Mukana myös linssilude <3
Neuleen materiaali on 81 prosenttista puuvillaa ja olen tähän "löytöön" ihan tyytyväinen. Aina parempi vaihtoehto täysin tekokuituisille kilpasisarilleen. Hypistelin kyllä useita ihanan pehmeitä akryylipuseroita, mutta onnekseni niistä kaikista irtosi haituivia, joita en voi sietää ja ne oli helppo hylätä. Kokemus myös on opettanut, ettei tekokuidut ole useinkaan kovin kestäviä.

Tarttui minulle silti yksi ihan oikea alennusmyyntituotekin kassalle kiikutettavaksi. Ja joo, juuri kun ylistin niitä luonnonkuituja, niin seuraavassa kuvassa nököttää tekokuituinen ale-ostos! Välillä sitä vaan harhautuu polulta. Pitkähihainen, kevyt paitapusero voi olla jopa hintansa arvoinen, sillä alennus oli reilusti yli puolet alkuperäisestä hinnasta, joten maksettavaa jäi kymppi. Puseron juju on sen kauluksessa kulkeva musta punos. Laatukin tuntui olevan ihan ok eli tämä voi olla myös ostosteni musta hevonen ja jopa yllättää laadullaan? Jää nähtäväksi. Pipo ja nahkahanskat ovat lahjoja vanhemmiltani ja mieheltäni. :)Alennusmyyntiostoksia on myös tulossa postin kautta. Odottelen kuumeisen innokkaasti Cristelle & Con neuleliiviä ja tunikaa sekä erästä erittäin kaunista takkia. Bloggaajillehan on tyypillistä jättää jotain kertomatta, mutta vihjailla kovasti tulevasta. Mikä inhottava ja ihana tapa! :D Omalla kohdallani tosin voi käydä niin, ettei ketään oikeasti kiinnosta, mikä kolttu sieltä paketista tulee...mutta otan riskin. Itse odotan innolla ja aion joka tapauksessa palata aiheeseen. ;) Mukavaa alkanutta viikkoa evripadi!!

Olettekos tehneet hyviä alelöytöjä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)