torstai 16. tammikuuta 2014

PURKKA TUKASSA

Johan tässä jokunen päivä menikin ilman marmatusta. Tänään onkin sitten ollut purkka tukassa lähes koko päivän. Ei nyt ihan kirjaimellisesti, mutta kuvaannollisesti. Kirjaimellisesti päivää kuvaisivat 'sähköinen tukka, repaleiset kynnet ja teini-iän paluu'. Ensimmäisen varmaan ymmärtävät lähes tulkoon jokainen naisihminen, samoin toisen (olen päätynyt luomukynsiin lähes neljän vuoden geelikynsien ja geelilakkausten jälkeen) ja teini-iästä muistutti heti aamulla leukaperässä "loistava" finni.

Jotta valitus ei loppuisi tähän eli heti alkutekijöihinsä niin tässä seuraa ne päivän suurimmat kriisien aiheuttajat.

Ensinnäkin. Karen Millenin nahkatakki. Kun viimein tein tilauspäätöksen ei takkia enää ollut saatavilla Suomen verkkokaupan puolelta. Brittien puolelta se löytyi ja niks ja naks takki tilattu, Lontoon päässä veikka briiffattu odottelemaan pakettia ja jatkolähettämään sen tänne Suomeen. Odottelua. Parin päivän päästä hoksasin, ettei rahat olleet hävinneet kortiltani mihinkään ja syykin selvisi verkkokaupan omistatiedoistani. Kauppa oli peruttu. Takkeja ei enää löytynyt valikoimasta. :( Loppujen lopuksi syyksi paljastui se, ettei kauppa hyväksynyt korttiani, koska kortin tiedoista käy ilmeisesti ilmi etten asu heille ilmoittamassani toimitusosoitteessa. Tässä välissä olin jo etsiskellyt takkia ympäri Eurooppaa. Ainoa toivo saada takki, lienee se että veljeni maksaa takin, odottelee paketin ja jatkolähettää sen tänne, siinä vaiheessa jo varmaan kyntensä syöneelle ja hiuksensa repineelle pikkusiskolle. Kyllä on alahuuli välillä vähän väpättänyt, kun ensin annetaan esimakua herkusta ja sitten otetaankin pois. Tämä takki on niin sitä, mitä haluan - se on täydellinen. Kaiken hyvän lisäksi kortillani on nyt katevarauksia kaksi kertaa takin arvo ja varojen vapautuminen voi kestää parikin viikkoa...

Toiseksi. Täydelliset ylipolvensaappaat, jotka bongasin eBaysta. Odottelin kaupan umpeutumista viisi päivää ja vielä viime yönä yhdeltä saappaat olivat vielä tulossa luokseni. Aamulla sain sitten todeta kuitenkin ihan muuta, sillä joku oli kuitenkin viime hetkellä tarjonnut kaksi dollaria enemmän. Hitsinhitsi! Olin niin pettynyt jonkun aikaa, että lapsellisesti ajattelin koko eBayn olevan ihan epäreilu. 'Minä tarjosin hyvissä ajoin reilun kauppasumman ja kauppa sulkeutui joskus neljän aikaan yöllä, jolloin tavan ihmisten on nukuttava, kun aamulla on töihin lähtö ja ne oli minun saappaat ja ihan kerta kaikkiaan epistäepistäepistä!' No, etsinnät jatkukoon.

Kolmanneksi. Tilasin Tiger of Swedenin laukun, jonka väri on Light Mocha. Nettikaupan kuvassa väri näytti kauniilta, hieman maitokahvia muistuttavalta. Noo, nyt kun sain laukun käsiini, en olisi aivan tätä mieltä enää. Laukku on paremmin harmaa. Tai se on harmaa. Ei taida jäädä kokoelmaani, vaikka malli nätti onkin. Ja vaikka sainkin laukun alennettuun hintaan merkin omasta verkkokaupasta. Näin voi toki käydä nettitilauksissa.

Jos oli hieman vastoinkäymisiä tänä päivänä (joo, nämä eivät ehkä ole kovin vakavia vastoinkäymisiä, mutta harmillisia takaiskuja itselleni. Olen tyytyväinen, että ongelmani ovat tätä luokkaa.), niin jotain mukavaakin. Sain viimein haettua odottamani takin postista ja se osoittautui juuri niin kauniiksi kuin kuvissakin. :) Siitä lähiaikoina varmaan lisää. Nyt kuitenkin tältä erää lopettelen. Huomenna illalla mennäänkin jääkiekkoa seuraamaan oikein kutsuvieraana. :D Palaillaan! Ja ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille!

Kevennystä kuvan muodossa: meidän Taika. :)
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)