sunnuntai 26. tammikuuta 2014

VIIKONLOPUN JORINAT

Moikkelis! Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavissa merkeissä ja on ollut rentouttava. Itselle tämä viikonloppu jäi tälläiseksi tyngäksi, sillä eilinen vierähti koulutuspäivän merkeissä. Mukava koulutus, ei siinä mitä, mutta kyllä siihen päivä tuhrautui eikä kotiinpäästyä juuri osannut tehdä mitään tähdellistä.


Sään lauhduttua sieltä paristakympistä kymmeneen pakkasasteeseen, pääsin vihdoin pukeutumaan Zalandon alennusmyyntitakkiin, josta olen täällä blogissakin pariin otteeseen maininnut. Kyseessä on Ted Bakerin viininpunainen villakangastakki ja tosiaan alennuksesta tämän tilasin. Olisin toivonut takin olevan hieman paksumpi, mutta kyllä tällä pikkupakkasessakin tarkenee, kun alle kuitenkin mahtuu villatakki lämmittämään. Eilen noin miinuskymmenen viimalla tehostettuna tuntui kyllä pitkälti luihin ja ytimiin, kun ei sitä villatakkia ollut kuvaushetkellä päällä. Ruokatauolla napatut kuvat kertovat kyllä, että vilu oli. Mutta sainpahan edes jonkinlaiset kuvat takista teille näytettäväksi... :DPari iltaa olen viettänyt tiiviisti iPadin seurassa katsellen matkoja. Kirjoittelinkin jokin aika sitten tuosta aiheesta ja paikoista, jotka ovat olleet harkintalistallamme. Tarkoitus on lähteä tuon armaan mieheni kanssa matkaan ja toiveissa on lämpöä ja mukavaa oleilua jonkinlaisen aktiviteetin siivittämänä. Paikkoja on nyt vertailtu ja kokemuksia eri paikoista saatu tutuilta ja netistä. Pikkuhiljaa kohdevalinta alkaa olla selvä ja pian varmaan kirjoittelenkin taas matka-aiheesta. Jos jotakuta nyt sellainen sattuu kiinnostamaan. :)


Koska tämä päivä on mennyt lähinnä pyykätessä ja siivotessa, ei juuri ole kerrottavaa. Kuvan ihana hedelmä kylläkin liittyy myös tähän päivään. Kyseessä on tämän hetken ehdoton hitti ja suosikki - veriappelsiini. Sain ystävältä pari päivää sitten näitä pussillisen ja olen nyt lähes koukussa! Paljon vitamiineja vastustuskyvylle sekä koko keholle lisäpuhtia. :)

Olen aina tykännyt appelsiineista, mutta inhoan niiden kuorimista ja eritoten sen valkoisen nöyhtän irroittelua, joka jää hedelmään kuorimisen jälkeen. Aiemmin veriappelsiinit ovat olleet mielestäni turhan happamia, mutta nyt ne ovat juuri omaan makuuni sopivia. Ihan tässä vesi tulee kielelle pelkästä ajatuksesta ja tuon kuvan katsomisesta. :P Mukavaa vaihtelua ainaiseen banaanien ja rypäleiden syömiseen. Miksei meillä kasva appelsiinipuita?

Kertokaa toki, mitä tykkäätte takista? Ja mukava olisi myös kuulla suosikkihedelmistä, jos vaikka saisi vinkkiä uusista tuttavuuksista, joita kokeilla.
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)