keskiviikko 1. tammikuuta 2014

VUODEN EKA

Hellurei ja hellät tunteet! Vuosi on taas vaihtunut uuteen ja yksi vuosi jää jälleen osaksi historiaa. Ensimmäinen kokonainen blogivuoteni on eletty, joten tarkastellaan vielä hieman vuotta 2013 sekä mennyttä kuukautta. Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille vuodesta, joka ollaan yhdessä kuljettu. Osa teistä on ehkä vasta tullut mukaan, mutta kaikki te olette yhtä tärkeitä, ihan jokaikinen. Toivottavasti pysytte blogini parissa myös tulevan vuoden, joka juuri on avannut ovensa ja odottaa tuntemattomana. Luodaanpa nyt kuitenkin pieni silmäys siihen joulukuuhun, jotta nähdään, mitä luettiin eniten. :)

Kas tässä. Joulukuun top 5 postaukset tällä kertaa ilman kuvia:
1. Hajuvesi lempparit (julkaistu 08/13)
2. Joulupaniikki? (julkaistu 12/13)
3. Moon tuppisuuna (julkaistu 12/13)
4. Tatuointi ranteeseen (julkaistu 07/13)
5. Joulukoti (julkaistu 12/13)

Hajuvesi postaus toista kuukautta suosituimpana. Uskon, että kuukauden päästä tämä on hävinnyt top 5 listalta joulun mentyä. Saa nähdä! Tatuointi postaus on vakiokamaa tällä listalla ja on samalla yksi koko vuoden katsotuimpia postauksia. Sen verran statistiikkaa seuranneena, en yllättynyt ollenkaan. Sen sijaan melko loppukuusta julkaistut joulupostaukset hieman yllättivät ennättäessään top- listalle. Joulu lienee aiheena monelle niin lähellä sydäntä, että otsikointi keräsi lukijat? Postaustahti pysyi edelliskuuhun lähes samana, sillä joulukuussa jaarittelin seitsämäntoista postauksen verran.

Selattuani vuoden aikana julkaistuja kuvia, en voi kuin todeta, että laidasta laitaan mennään. On asukuvia, ruokakuvia, elukoita, maisemia, lähes kaikkea mitä maan ja taivaan väliltä kuvitella saattaa. Samoin ailahtelee bloggaajan mieli. Eräänä päivänä hän katsoo maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi perhosten lennellessä vatsassaan ja elämän ollessa sitä parasta parsaa. Seuraavana päivänä kaikki on toisin. Ketuttaa, potuttaa ja kaikki on niin mälsää, väsyttääkin. Mikään ei huvita. Ehkä lohtushoppailu auttaa? Höpötystä vaatteista, kengistä, asusteista. Loputonta höpötystä edellä mainituista? Piiiitkän pitkiä hetkiä, kun hän odottelee pakettia saapuvaksi. Pettymys/ihastus kun odotettu kolttu ei olekaan sellainen kuin piti tai kun se ylittää suurimmatkin toiveet. Postausten aiheet eivät ehkä ole olleet kovin syvällisiä, mutta kaikki ne ovat elämääni ja minua itseäni. En ehkä jaa täällä jokaista liikettäni, jokaista ajatustani ja jos tämän läpi ei nää, voi syntyvä kuva elämästäni olla melko vääristynyt. Blogini on kuitenkin itselleni keino purkaa elämääni, tehdä siitä eräänlaista viihdettä, jolloin varsinkin ne ikävämmät tunteet tuntuvat kevenevän. Koittakaa siis kestää, tuskin tämän blogin kirjoittaja tästä elämänsä vuoristoradasta pääsee tänäkään vuonna? :)


Uutta vuotta vastaanotimme kotosalla ystäväpariskunnan kanssa leppoisissa tunnelmissa. Pelailtiin korttia ja lautapelejä, poltettiin tähtisädetikkuja ja siinä se ilta vierähti ja venähti niin, että kahden maita oltiin nukkumaan menossa. Raketit ovat jääneet uv- partyista oikeastaan kokonaan koiraeläinten vuoksi ja hyvin on ilmankin vuodet vaihtuneet. Kuuden aikoihin kaupungista lähtiessäni oli jo täysi ilotulittelu käynnissä ja mielessäni harmittelin kaikkia niitä pelokkaita lemmikkejä, jotka joutuvat sietämään välketteä, sihinää, pihinää ja pauketta koko illan aina pitkälle yöhön. :( Meillä noista ilotulitteista ei siis haittaa ole, maaseudun rauha ja silleen. Ilta oli oikein mukava ja tänään on elelty vuoden 2014 ihka ensimmäistä päivää vähintään yhtä leppoisasti kuin edellisen vuoden viimeistä iltaa. Mitähän tämä vuosi tuo tullessaan?

Vielä kerran haluan toivottaa jokaiselle teille oikein ihanaa, onnentäyteistä ja menestyksekästä vuotta 2014! <3SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)