lauantai 1. helmikuuta 2014

1. HELMIKUUTA

Morjens! Nyt on taas otsikko pullollaan kekseliäisyyttä! En kuitenkaan anna mielikuvituksen puutteen pilata päivääni, sillä uusi kuukausi on lähtenyt käyntiin, mitä mukavimmissa merkeissä. Perjantaina sain viimein käsiini odottamani takki-ihanuuden kun Karen Millenin Signature jacket toimitettiin vanhempieni osoitteeseen. Olen kertakaikkisen myyty takin kauneudelle, sillä se on todellisuudessa ehkä vieläkin nätimpi kuin kuvissa. Ja nahka on juuri niin ihanan pehmeää kuin olin odottanut ja väri täydellinen. Tuli aika monta ylistyssanaa pariin viimeiseen lauseeseen, mutta minkäs teet, takki vaan on just niin täydellinen.

Tämä päivä oli myöskin merkittävä ja todellakin oiva aloitus helmikuulle. Siivotessani aloin käydä läpi laukkujani ja yhden niistä taskusta löytyi kauan kateissa ollut muistitikkuni! Tämän pienen muovipäällysteisen palikan perässä juoksin puoli vuotta etsien sitä joka paikasta välillä itkien, välillä raivoten. Voitte arvata, mikä riemu löytymisen hetkellä vallitsi tässä mökissä. :D


No, joo. Tammikuu on siis tältä vuodelta taputeltu  ja nyt onkin aika vilkaista sen suuntaan vielä yhden kerran. Kuukauden topviitonen noudattelee pitkälti tuttua linjaa parin tietyn postauksen suhteen ja kaipaisinkin itse näihin kuukausi pähkinänkuoressa postauksiin jotain uutta. Jottei listaus olisi kuitenkaan suoraan edelliskuun toisintoa, on listalle mahtunut uusiakin postauksia. :)

Tammikuun luetuimmat postaukset - top 5
1. Tatuointi ranteeseen (julkaistu 7/13)
2. Let it snow (julkaistu 1/14)
3. Elisen asu ;) (julkaistu 1/14)
4. Hajuvesi lempparit (julkaistu 8/13)
5. Pikkuleijonat, wau! (julkaistu 1/14)

Ehkäpä minun pitäisi ottaa uusi tatuointi kerran kuussa, kun aihe tuntuu ihmisiä kiinnostavan. No, ihan heti en sille linjalle ole lähdössä, nämä kolme tuntuvat tällä hetkellä riittävän. ;) Muutamia vaatekuvia nähtiin tammikuussakin, mm. listalle päässeessä Let it snow postauksessa sekä Viikonlopun jorinoita postauksessa (ei top5 listalla). Eilisen asu ;) oli hieman harhaanjohtava ja omituisen huumorintajuni tuotosta ja postauksessa ollut asu oli Nerin talvihaalari, jota varmaan ette olleet odottaneet näkevänne. Pahoitteluni tästä kepposesta. Mietin keräisinkö kaikki kuukauden aikana nähdyt vaatteet tähän postaukseen, mutta totesin, että se postaus taitaisi jäädä melko tyngäksi... Mitä mieltä olisitte tuosta ajatuksesta?

Pahoittelen vähän sekavaa postausta ja vielä sekavampia juttuja. Myönnän yrittäväni katsoa samalla Putousta joten ajatus saattaa vähän hyppiä. Vaikka aikomukseni oli postata jo hyvissä ajoin päivällä, niin taas se vaan jäi tänne iltaan... Palataanko huomenna? Mie romahan.... :D
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAMEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)