lauantai 8. helmikuuta 2014

HAPPY SATURDAY!


Heippatirallaa! Eilinen ilta luiskahti katsellessa Olympialaisten avausseremonioita. Ihan hieno avaus, mutta ei nyt ehkä ihan niin pramea tai erikoinen kuin järjestäjämaa itse antoi ymmärtää. Pitihän avajaisten olla yksi kaikkien aikojen hienoimpia. Joka tapauksessa, kisat on avattu ja sitten vaan odotellaan mitalisadetta... tai toivotaan, että edes pari mitalia olisi urheiljoillamme kotiintuomisina. 

Olettekos huomanneet, miten päivät ovat jo pidentyneet? Tuntuu vähän hassulle, että kevät on jo ihan kohta täällä, vaikka kunnon talveakaan ei oikein ole tullut. Kevään tulon huomaa myös siitä, että kaupoissa myytävien leikkokukkien määrä on lisääntynyt ja eilen en enää malttanut hillitä itseäni vaan ostin kotiin pitkästä aikaa tulppaaneja. Kuten ole jo ennenkin todennut, niin kukat piristävät, sulostuttavat ja tuovat jotenkin sellaista pientä luksusta päiviin. Ja aamulla kuvia napsiessani huomasin olevani onnellinen noista kukista. Tunne oli varmaan sitä, mitä Sara La Fountain sanoi tv-ohjelmassaan tässä yksi päivä. Hän kuori persikkaa ja ihasteli sen kauneutta "...mä tuun niin onnelliseks tälläsistä jutuista.". Itselläni oli juuri tuo tunne kun kuvasin tulppaaneja ja piti vähän käskeä itseään lopettamaan. :)
Minulla oli tarkoitus kuvata tänään myös vihdoin ja viimein sitä Karen Millenin takkia teille nähtäväksi. Sää ei ole nyt taas oikein valokuvauksen puolella, sillä lunta (räntää) sataa välillä vaakatasossa, ylhäältä alas ja päinvastoin. Juuri nyt ei sada, mutta annas olla kun olisin virittänyt kamat ja itseni valmiiksi... Katotaan nyt, jos otan kuvat sisätiloissa, vaikka ne onkin niin tylsiä sitten. Pähkäilin tässä, että minulla on nyt monta, monta postausta jotenkin työnalla ja kesken, joita ei kuitenkaan jostain syystä voi oikein toistaiseksi julkaista. Koitan nyt ponnistella ja selvittää sen suman tänne blogin puolelle tämän viikonlopun ja ensi viikonalkupuolella. Muuten ei tule mittään. Tiedän, miten ärsyttävää on odotella jotain postausta, josta pihtaava bloggaaja on vihjaillut jo viimeisen kuukauden. Sorry, koitan parantaa tapani niin tämän asian kuin monen muunkin asian suhteen.

Jep, taas sataa. Lenkille olisi lähdettävä olipa sää mikä hyvänsä. Ei olla nyt viikkoon lenkkeilty, kun Neriä on vaivannut yskä. Mokoma tauti on kiertänyt kaikki koiramme, mutta nyt alkaa Nerppa olla tervehtynyt ja olenkin luvannut hänelle, että tänään mennään kävelylle. Neri on kahdeksan vuotias ja tämä oli sen ensimmäinen yskä. Aika hyvin ollaan säästytty. Kyllä tauti jonkin verran koetteli ja taisi olla juuri Nerissä kaikista pahimpana, mutta nyt neiti on jo tosiaan ihan pirteä ja oma iloinen itsensä. Toivotaan nyt, että vanhuksemme Rillakin tervehtyy taudista ongelmitta. Mitään tietoa ei ole, mistä ppö meille tuli, koska omat koiramme eivät ole seurustelleet aikoihin vieraiden koirien kanssa? Se jäänee mysteeriksi ja pääasia tosiaan, että koko lauma parantuisi pian. 


Tästä postauksesta tulikin aikamoinen sillisalaatti taas, mutta jospa sieltä jokunen pointtikin välistä löytyy. Nyt tarvii kyllä ihan aikuisten oikeesti ruveta sonnustautumaan sinne lenkille, sillä meille on illaksi tulossa pari erityistä vierastakin tänne. Jos olen oikein reipas ennätän vielä imuroidakin ennen heidän saapumistaan ja siistiä kotia vähän muutenkin. Ohjelmassa on tyypillisesti syöpöttelyä ja saunomista. Mitäpä sitä lauantai iltana muuta kaipaisi? Sohvannurkka on mukava paikka. :)

Loppuun vielä yksi kukkaiskuva, joskin syntymäpäivätoivotusten muotoon naamioituna. Veljelläni on tänään syntymäpäivä. Nykyään nämä syntymäpäivät menee vähän näin etänä, koska hän asuu Lontoossa. Vähän ikävä on ja varsinkin merkkipäivinä ja juhlapyhinä, sitä ikävöi ehkä hitusen enemmän ja miettii, minkä vuoksi ihmisten pitää olla niin kaukana toisistaan. Onneksi nykyteknologia kuitenkin mahdollistaa edes helpon yhteydenpidon ja virtuaalihaleja ja onnentoivotuksia voi lähettää muutamalla napin painalluksella. Siksipä haluan täällä bloginkin puolella toivottaa lämpimät onnittelut maailman parhaalle ja tärkeimmälle isoveikalle. 

(c) kupliajakimallustaSEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)