perjantai 21. helmikuuta 2014

LAUKKU vs. LAUKKU

Moi. Nyt on vitsit vähän vähissä ja mieli matala. Tällä viittaan tietysti Suomen jääkiekkotappioon Ruotsia vastaan Sotshin olympiaareenalla. Minkä takia sen piti vielä olla just se Ruotsi, joka välierissä tulee Suomea vastaan? Ja minkä takia just Ruotsi aina tuntuu rökittivän Leijonalauman? Voi kyynel, en muuta sano. Olisi sen kultapelin niin mieluusti suonut Leijonille. Tämän kanssa kuitenkin on nyt elettävä ja tsempattava huomiseen matsiin ja uskotaan ainakin siihen pronssiin. Kannustetaan huomenna Leijonat voittoon, olipa vastustaja sitten USA tai Kanada.

Ajattelin kirjoitella tänään laukkuaiheesta, kun edellisestä kerrasta onkin jo tovi vierähtänyt. Blogimaailma on aika paha maailma siinä mielessä, että siinä maailmassa törmää tuon tuosta mitä ihanempiin kenkiin, makeimpiin vaatteisiin ja maailman kauneimpaan laukkuun. Vähän minä mistään tiedän, kuten en myöskään tiennyt, että jokin niin kaunis laukku on olemassa, kuin Givenchyn Antigona on. Ensin törmäsin laukkuun yhdessä blogissa, sitten toisessa. En nyt ala tähän linkittelemään enkä vieraita kuvia laittelemaan, mutta googlettamalla kuvahaussa Givenchy Light Greige Croc-Stamped Antigona Medium Bag, löytyy tämä kaunokainen. Siis jos siellä ruudun takana on vielä lisäkseni muitakin, jotka ei tästä ultimaattisesta kauneudesta tiedä. Mutta varoitan, laukku vie sydämen mennessään! Omalla vastuulla siis kurkkimaan sitä. ;) Se on vaan ihan  mieletön! Mutta harmillisen mieletön on myös hinta... puhumattakaan siitä, onko laukkua missään saatavilla?

Jo yksin tuo laukun malli on vaan silmään jotenkin sulava ja tyylikäs, vähän erilainen. Voisin hyväksy laukun itselleni ihan normibeigenä tai mustana, ehkä "hätätilassa" myös jossain muussa nätissä värissä. Ihan ehdoton ykkönen on kuitenkin tämä krokokuvioitu greige laukku. 

Tuon laukun löytyminen ja tuleminen tietoisuuteeni aiheutti sen, että aloin kuumeisesti etsiskellä samanlaista laukkua halvemmassa hintaluokassa. Pitkällisen selailun tuloksena törmäsin tähän.


Tässä DKNY:n laukussa on mielestäni hieman liikaa kaikkea ja varmuudeksi vielä kuvissa väri ei näytä ihan samalta kuin luonnossa, väri on mielestäni ihan nätti. Nuo valkoiset tehosteet karsisin pois, jos voisin, samoin nuo kullanväriset rilluttimet. Onneksi edes tuon toisen "liikaosan" sai irroitettua, koska se on pikalukkokiinnityksellä. Olin (olen) kuitenkin niin pakkomielteisesti viehtynyt Antigonan mallista, että päätin tilata tämän huomattavasti halvemman, muutamalla "epäkohdalla" varustetun laukun kokeiluun. Laukkuhan on ulkomuodoltaan antigonamainen (voiko noin sanoa?), vain olkahihnan ollessa hieman erilainen. Tässä DKNY:n laukussa se on mielestäni ihan turhan pitkä, kun taas Antigonan hihna on selvästi lyhyempi. Tuo hihnan pituus ei nyt näistä kuvista käy sekään ilmi, mutta pitkä se on. Vähän älytöntä kyllä, mutta näistä epäkohdista huolimatta, päätin pitää laukun. Harhaisesti olen kyllä toivonut, että laukku jonkun yön aikana muuttuisi Antigonaksi. Aika säälittävää...Joskaan tämä laukku ei ole varmasti moniltakaan osin Givenchyn veroinen, on se kuitenkin yllättänyt minut kapasiteetillaan ja ehkä olemuksellaankin. Nahka on vähän jäykähköä, jos verrataan vaikkapa Mulberryn Alexaani, mutta toisaalta nahkahan pehmenee käytössä ja laukun muotoa ajatellen, on varmasti vain hyvä, ettei nahka ole löysää jo heti uutuuttaan. Ulkomuoto pysyy varmasti pidempään alkuperäisessä kuosissa. Positiivisin yllätys on varmasti tullut laukun tilavuuden suhteen. Vaikka ulkomitat ovat hyvinkin kompaktit, laukku vetää uskomattoman paljon itseensä (tässä yksi plussa lisää myös Antigonalle, jonka mitat ovat melko lähelle samat). Oikeastaan olen tykästynyt myös tähän DKNY:n laukkuun koko ajan enempi. Ruskea väri on mielestäni nätti, koko on hyvä ja varsinkin tilavuus kokoon nähden kymppiplussan arvoinen. Ja laukku sopii nätisti Karen Millenin nahkarotsiini. :) Kevättä odotellessa... ;)


Että tämmöstä. Onko siellä Antigonan  tai DKNY:n laukun omistajia? Kokemuksia molempien laadusta olisi mukava kuulla, vaikkei näitä kahta suoranaisesti voi verratakaan.

Nyt kutsuu jääkiekko, olen utelias näkemään Leijonien huomisen vastustajan. Ja huomenna sitten Leijonat voittoon ja pronssit kotiin!SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)