sunnuntai 9. helmikuuta 2014

LOVE // LOVE // LOVE

Morjensta vaan kaikille ruudun sinne puolelle! Ajattelin hieman jatkaa eilisellä onnellisuusteemalla, vaikkei eilen oikeasti mitään teemaa ollutkaan. Mutta jos ihminen tulee onnelliseksi valokuvatessaan kukkia, mikä mielestäni on melko maanläheistä, niin tänään voi hyvällä omallatunnolla hihkua onnellisuuttaan jotain melko materiaa kohtaan. Kyllä! Tänään sain vihdoin teille tänne ne kuvat takista, jota olen hehkuttanut teille lähestulkoon joka päivä, kun sain takin käsiini! Ja saatoin ehkä mainita takista pariin otteeseen ennen sitä. :D Olkaapa hyvät! Karen Millen Signature Leather Jacket.Sain takin vihdoin ja viimein mutkien ja kurvien kautta käsiini viime perjantaina armaan isoveljeni suosiollisella avustuksella. Ilman häntä, olisi takki tainnut jäädä saamatta (jos en sitten olisi onnistunut saamaan sitä esimerkiksi seuraavalla Lontoon reissullani, mitä kyllä epäilen, sillä takki on ymmärtääkseni ollut hyvin, hyvin kysyttyä tavaraa ja tälläkin hetkellä monet koot ovat loppuunmyytyjä). Miljoonat kiitokset hänelle siis! Lyhyesti takin hankintaan liittyvät kiemurat ovat tässä: brändin verkkokaupan Suomen osastolta oma kokoni oli loppuunmyyty ja Britti osastolta en saanut tilattua takkia sen paremmin Suomeen  (ei toimitusta) kuin veljeni luo Lontooseen. Tämä siksi, että luottokorttini tiedot olivat ristiriidassa toimitusosoitteen kanssa. Tässä vaiheessa olin jo saanut kaupalta tiedon, että heillä on tasan yksi omaa kokoani oleva ruskea takki yhdessä Lontoon liikkeistään. Ja tässä vaiheessa olin lähes repinyt hiukset päästäni ja lähes tulkoon valuttanut krokotiilin kyyneleitä, koska olin jo varma, etten takkia tulisi saamaan. Silloin apuun riensi veljeni, joka mukisematta ja maksusuunnitelmaa kyselemättä tilasi ja maksoi takin ja vielä jatkolähetti sen minulle tänne Suomeen. Arvatkaa kuka esitti ripaskaa pitkin olohuonetta, kun sain häneltä sähköpostiini vahvistuksen takin toimituksesta?!

Takki on unelman pehmeää nahkaa ja väri on juuri oikea - täydellinen ruskea. Nuo muut vermeet asussa häviää takin värille 100-0. Toisaalta ne tuovat kyllä asuun jonkinlaista syvyyttä ja vaihtelevuutta eri sävyillään, vai mitäpä olette mieltä? Asuhan on simppeleistä ehkä kaikkein simppelein, vanhat farkut ja vanha pusero ovat perusvaatteita ja niissä minut useimmiten nähdäänkin. Söpöyden nimissä vedin jalkaani villasekoitteiset harmaat polvisukat, joita koristaa valkoinen rusetti. Valkoinen toistuu myös laukussa ja huivissa. Mielestäni ihan mukiinmenevä asukokonaisuus, sellainen omannäköiseni. Mielestäni myös asun värit käyvät kivasti kaikki toistensa kanssa yhteen ja kuka sanoo, että kaikki olisi oltava sävysävyyn? 

Olen monessa asiassa sitä mieltä, että vähempi on enempi, mutta tässä takissa kaikki on vaan just niin kohdallaan. Tarkoitan sitä, että vaikka takissa on useita yksityiskohtia, niin juuri ne ovat osaltaan tekemässä tästä takista minulle sen unelmien täyttymyksen takkien saralla. Nahan pehmeys ja tuoksu, kaunis ja hyvin istuva malli ja kauniit yksityiskohdat, unohtamatta laadukasta työtä . Olen varma, että takki on jokaikisen pennin arvoinen, vaikka niitä pennejä kuluikin aika monta. Sain vihdoin mustan nahkatakkini rinnalle erivärisen ja kaikki odotukseni täyttävän takin. Olen niin rakastunut, joko kerroin sen...?


Alkaa olla niin siirappista ylistysvirttä tämä postaus, että herkempiä todennäköisesti jo yököttää. En vaan malttaisi enää millään odottaa, että takki pääsee kunnolla käyttöön. Mikäli tälläisiä päiviä on luvassa ensi viikolla, saattaisin hyvinkin pukeutua tähän takkiin, työpäivän aikana kun tuo ulkonaoleminen on melko olematonta. Pääsenhän toki käyttämään takkia viimeistään lomareissullamme, josta siitäkin lisää tässä ihan pikapuoliin. Ja kevättä kohti tässä mennään. Tänään lenkillä ihastelin ensinnäkin lauhaa säätä sekä kevään tuoksua. Tai ehkä se on vaan tuoksu, joka tulee kun lämpötila nousee pari astetta plussan puolelle? Jokatapauksessa keväällä tätä tuntuisi esiintyvän useammin.  Mukavaa alkavaa viikkoa, nähdään taas!

Kerrothan toki, mitä mieltä takista tai asusta ylipäänsä? 
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 kommenttia :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)