keskiviikko 12. helmikuuta 2014

THESE BOOTS R MADE 4 WALKING...

Moikkamoi! Tänään sain töihin puhelun postinmieheltämme, joka ilmoitti minulle olevan melko suuren paketin. Vakuuttelin hänet, että paketin voi jättää kuistille, koska ketään ei ollut kotona pakettia vastaanottamassa. Maalla asumisen etuja, kaupungissahan kyseinen menettely ei tulisi kuuloonkaan!

Pitempään blogiani seuranneet muistanevat kun viime kuussa harmittelin eBayssa minulta ohi menneet ylipolvensaappaat? Kyseessä oli ruskeanharmaat mokkasaappaat, jotka olisin enempi kuin mieluusti kotiuttanut, mutta minkäs teet, joku toinen korjasi potin, niin sanotusti. Tämän jälkeen eBayhin ei ole ilmaantunut mieleisiä oikeassa koossa. Nettikauppoja turhankin aktiivisesti kahlailevana surffasin eräänä iltana Kurt Geigerin nettiputiikkiin, kun marraskuisella Lontoon reissullani tyydyin marssimaan määrätietoisesti liikkeen ohi ja vain syrjäsilmällä kuikuilemaan näyteikkunoita. Ja kas, sieltäpä löytyi jotakin, joka pisti minut nyökyttelemään innostuvassa tahdissa. Postimiehemme kotiutti tänään nämä mustat kaunokaiset! :)

Nämä ovat tosiaan nahkaiset eivät mokkaa, mutta toisaalta tykkäänkin hitusen enempi nahkanahasta kuin mokkanahasta. Musta on värinä ehkä kaikkein monipuolisin, vaikka ne ruskeanharmaatkin olisivat kyllä ihan hyvin mätsänneet useinpiin omistamiini vaatteisiin. Uudet ovat aina uudet, mikä on toisaalta kenkien kohdalla aika tärkeekin, sillä näin ollen kengät pääsevät muotoutumaan juuri omille räpylöilleni sopiviksi. Tilaamani koko osui kyllä ihan nappiin ja kengät tuntuvat jalassa tosi mukavilta. Näillä jaksanee tepastella tuntitolkulla ilman ongelmia, kiitos hyvälle istuvuudelle ja kiilakoroille. :)Yksi materiaan kohdistuva mielitekoni on täytetty ja olo on aika hyvä. Äkkiseltään en keksi mitään isompia puutteita ainakaan. Sain hiljattain hankittua pitkäaikaisen haaveeni, täydellisen ruskean nahkatakin ja nyt nämä nahkasappaat. Olenkin ihan innoissani näistä molemmista ja odottelen innolla, milloin olisi aikaa testata näitä yhdessä, erikseen ja erilaisten yhdistelmien kanssa. :D

Kuuluukos ylipolvensaappaat vakiovarusteisiin vai ovatko ne kenties punainen vaate?

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)