tiistai 4. helmikuuta 2014

TIISTAIN TERVEISET

No hellurei! Se on viikko pyörähtänyt käyntiin ja huomenna ollaan jo puolessa välissä työrupeamaa. Oma viikkoni koostuu arkipäivistä ja sen mukaan sitä elämää tulee elettyä, vaikka pitäisi toki muistaa, että siellä ruudunkin takana on varmasti useampi vuorotyötä paiskiva, jonka viikot voivat olla hyvinkin erilaiset työrytmiltään kuin omani. 

Voitteko kuvitella, että en ole vieläkään saanut mitään aikaiseksi paisuvan kuva-asian kanssa.  Niin onnesta soikeana kun pompinkin ympäriinsä muistitikun löydyttyä, niin en siitäkään huolimatta ole tehnyt asialle muuta kuin katsellut kuvia ja miettinyt, miten hyvin tikku olisi yhtä hyvin voinut pudota vaikka ruokakaupan parkkipaikalle, jossa sen yli olisi ajanut pari eri autoa ja kuvat olisivat olleet menetettyjä ikuisiksi ajoiksi. Tai ehkä vielä ikävämpää, jos joku olisi sen löytänyt ja pitänyt itsellään... Olin onnekas, kumpikaan skenaario ei ole totta. :)


Sen sijaan, että olisin selvitellyt kuva-arkistojani, olen kuluttanut senkin edestä aikaa etsiskellen uusia vermeitä tulevalle lomamatkalle. Edellisellä reissulla bikinien kiinnitys särkyi, joten voin kai hyvällä omalla tunnolla jo hommata tätä reissua varten uudet?

Bikineitä katsellessani minulle valkeni myös oma ulkoinen habitukseni ja totesin, että jotain tartteis tehdä, etten muistuta rannalle huuhtoutunutta maitovalasta. Varsinaista laihista en tarvitse (näin itselleni yltiötoiveikkaana uskottelen), mutta jonkinsorttista kiinteytymistä toivoisin. Harmi, ettei ihan pelkkä toivominen tuo toivottua tulosta... Olenkin yrittänyt tsempata itseäni parempaan ruokavalioon ja tarkoitus olisi suorittaa jonkinlaista kotitreeniäkin. Huomenna on sopivasti jäykkäkouristusrokotus, joten treenin aloittaminen siirtynee ensi viikkoon tai ainakin viikonlopulle tai loppu viikolle. ;) Ne piikistyskohdat kun tuntuu kipenevän aina melkolailla. Jostain syystä niin on vaan aina ollut. Ja tiettävästi vatsalihakseenhan se rokote annetaan... :DEn aio ruveta mitään treenipäiväkirjaa täällä blogissa pitämään, sillä en oikein usko, että aiheesta riittäisi täällä kerrottavaa. En tule käymään salilla kuitenkaan enkä muutenkaan harrastamaan mitään trendiliikuntamuotoja, joten ei liene mainitsemisen arvoista kertoa kuinka monta toistoa ja montako sarjaa tein vatsalihasliikkeitä.

Sen sijaan syömisistä saatan jotain kertoilla kuten tähänkin asti. Jo tänään olin aikeissa ruokapostailla, mutta jotenkaan ruoka-aihe ei enää kiehtonutkaan kun vietin töistä tultua pitkän tovin heiluen lihaveitsen kanssa. Kyseessä ei suinkaan ollut oman päivällisen valmistus vaan koirille saamieni naudan roipelihojen pieniminen ja pussittaminen pakastamista varten. Meillä Neri syö raakaruokaa ja paljolti myös ajokoirien ruokavaliosta koostuu raaoista lihoista. Osan ruuista ostan valmiina, joskus joutuu heiluttamaan puukkoa itse lihanpienimisen merkeissä. #koiranomistamisenihanuus


Postauksen kuvituksena on viime päiviin liittyviä juttuja - crema latte vanilla & smoothie, hedelmiä ja vihanneksia parempaan ruokavalioon, juo vettä  runsaasti päivän aikana sekä kaunis postikortti, jonka ostin eilen omaksi piristyksekseni.

Kuulisin edelleen niin mielellään teidän toiveitanne ja mielipiteitänne sieltä ruudun toiselta puolelta. Voit myös tykätä blogistani Facebookissa, jolloin saat blogipäivitykset suoraan omaan feediisi. Moimoiii!


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAMEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)