lauantai 1. maaliskuuta 2014

HUOMINEN ON HUOMENNA...

...ja eilen oli eilen.  Heipparallaa, on jälleen aika päättää yksi blogikuukausi. Ja taas kerran voin vain ihmetellä, että mihin se aika oikein valuu, loputon mysteeri. Mutta silmäillään tosiaan vielä pikaseen viime kuuhun, jonka jälkeen voidaan aloittaa tämä upouusi maaliskuu niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

Viime kuussa tein parikin uutta hankintaa, joita hehkutin postauksen verran (ja toisia jopa useammin..) blogissakin. Näihin kuului nahkatakki Karen Milleniltä (taas sain sanoa sen, hah), nahkaiset ylipolvensaappaat Kurt Geigerilta sekä DKNY laukku  lievittämään rakkauden tuskaani, jota koen lähes samanmallista Givenchyn laukkua kohtaan. Pari materialistista haavettani täyttyi kun sain takin ja nuo saappaat hyppysiini. Ja voi että sen että, tuon takia sain kyllä harmaita hiuksia ja lähes hermoromahduksen, hyppyytin velipoikaa ja jännäsin viimeiseen asti, mutta nyt se on omani ja hyvässä tallessa odottelemassa vähän lämpimämpiä päiviä.

Hankintojen lisäksi blogissa kokkailtiin parin postaiksen verran, odotettiin (ja odotetaan) tulevaa matkaa ja kaivattiin (ja kaipaillaan) lämpöä ja aurinkoa. Onneksi sentään päivät ovat pidentyneet jo huimasti ja aurinkokin on näyttäytynyt viime päivinä useampaan otteeseen. Kuukauden aikana koettiin riemun ja onnen hetkiä monestakin syystä, mutta muun muassa suomalaisurheilijoiden saavutusten vuoksi Sotshin talvioympialaisissa. Lähes olympiakultaan verrattavissa oli muistitikkuni löytyminen, ainakin omalla henkilökohtaisella tasolla. Samoin tunneskaalassa olivat nolostumisen ja jopa häpeän tunteet, joista kerroin Rollercoaster ride postauksessa. Loppuviimeksi ajattelen, että monta asiaa on kuitenkin nytkähtänyt parempaan suuntaan tämän pikkiriikkisen muita kuukausia lyhyemmän kuukauden aikana, eikä viimeisimpänä tämä sali-innostukseni.

Torstaina mentiin ystävän kanssa salicircuitiin ja vaikka tällä hetkellä lihakset ei aivan vielä treenikunnossa olekkaan, suunnittelen jo uutta ekskursiota salivempaimien pariin. Ajattelin kuitenkin kertoilla tästä hieman tarkemminkin, joten jätän tässä kohtaa löpinät aiheesta sikseen. Selvisin kuitenkin reissusta hengissä, jos joku sattui huomaamaan, etten tuon salireissun jälkeen ole hiiskahtanutkaan. :D

Sitten helmikuun top 5 listan  pariin! Jaarittelin helmikkun aikana yhteensä 18 postauksen verran, mikä on sinänsä kelpo lukema, ottaen humioon kuukauden lyhykäisyyden (ja hah!). Kärkilistalla keikkui yksi, jo kai vakkarin tittelin ansainnut postaus ja kymmenen sakkiin mahtui pari muutakin jo vanhempaa postausta, mutta kymmenestä (10) postauksesta seitsämän (7) oli ihka uusia. Mutta siis, tässä tulee listausta viiden luetuimman höpötyksen muodossa, voila:

1. Love//Love//Love
No, tämä oli se nahkatakkipostaus. Jos olet silmät, korvat ja suut täynnä aihetta, kehoitan välttämään ko. postausta.

2. Hajuvesi lempparit
Lähes klassikko, joka on kiinnostanut joulunalusajoista aina tähän päivään huomattavan paljon. Nimestä voi päätellä, mitä juttu käsittelee.

3. Myydään: Guess laukku
Tämä olikin listalla uusi tuttavuus. Jo vanhempi postaus. Otsikon mukaisesti myöskentelin käyttämättömäksi jäänyttä Guess laukkuani ja sainkin laukulle uuden kodin blogin kautta. Terveisiä vaan sinne suuntaan! :)4. Helppo lohikeitto
Nam, nam ja nam. Ihan paras ja kaikkein helpoin lohikeitto ikinä. Ja ohjeen kera, tottakai.

5. Sitä tikulla silmään...
..joka vanhoja muistelee. Mutta silläkin uhalla tämän postauksen aiheena olivat muistelot menneistä, kaukaisemmista ja lähemmistä menneistä. Vaikka on hyvä elää hetkessä ja katsoa eteenpäin, voi silloin tällöin muistella myös vanhoja.
Näin. Nyt on helmikuu 2014 taputeltu näiltä osin. Kohti uusia seikkailuja!

Kauniit kiitoset kaikille teille lukijoilleni tästä kuukaudesta ja että teistä ainakin osa palaa blogini pariin kerta toisensa jälkeen. Olette parhautta, kiitos!
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)