perjantai 28. maaliskuuta 2014

JOTAIN KESÄISTÄ

Moikkamoi! Enpäs ole vielä saanut lomapostia aikaan, joten tänään mennään vielä ihan muissa maailmoissa. Tutkiskelin tänään jo matkatarjouksia ja ihmttelin eilen illalla, kuinka osaisin aamulla pukeutua töihin lähtöä varten kun ei tarkenekaan pelkässä topissa ja shortseissa? Muistelin kaiholla lämpöä ja mennyttä viikkoa. Vaikka matkustelu herättääkin itsessäni hieman ristirritaisia tunteita, niin suunnittelin jo uutta matkaa ennen kuin olin kotiutunut edelliseltä. :D Mutta reissusta piakkoin sitten lisää.

Nettikauppojen kiertelystä on tullut tässä ajan mittaan eräänlainen harrastus ja läppärini suosikeissa onkin mitä kirjavampi lista nettikauppoja aina halpiskaupoista luksuspuoteihin. Joskus ostan jotain, toisinaan vain katselen. Sellaistahan se shoppailu on.  Nettikaupoissa et vaan pääse samantien vaatteita hypistelemään, on luotettava visuaaliseen puoleen ja tuoteselosteeseen, joiden perusteella itse teen tilaamispäätökset. Aina niiden perusteella tehty päätös ei ole onnistunut ja toisinaan palautusoikeutta on joutunut käyttämään välttyäkseen turhilta ostoksilta. Onneksi joku on keksinyt palautusoikeuden! Rakastan nettishoppailun helppoutta ja sitä, ettei tarvitse marhata kaupoissa hiki päässä ja vatuloida vaatteiden kanssa edes takaisin päältä ja pois. Toki siinäkin on oma viehätyksensä.

Katselin pitkästä aikaa Halensin valikoimaa kotiin saapuneen kuvaston innoittamana. Olin jotenkin jautunut ulos Halensin valikoimasta ja pitänyt sieltä taukoa jo pitemmän aikaa, vaikka monet vaatteistani ovat juurikin Halensin valikoimista. Nyt löysin taas monia ihania juttuja ja keräsin pari esimerkkiä suosikeistani. Kollaasista olisi kyllä tullut melkoinen kokoelma, jos olisin lisännyt siihen kaikki, jotka vähänkin silmää miellyttivät. Näistä osa kuitenkin miellytti niinkin paljon, että taitaa mennä tilaukseen.


Yläosat:

Mekot:


Nyt kun katson valitsemiani tuotteita uudestaan, haluaisin ne oikeastaan kaikki! Näistä muutamat ovat kuitenkin ehdottomia suosikkejani, osaatko arvata mitkä? Jokos siellä ruudun toisella puolen on tehty kesäisiä vaatehankintoja?

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Postaus sisältää mainoslinkkejä Halensiin*, ne on merkitty tähdellä (*).
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)