maanantai 31. maaliskuuta 2014

MAALISKUU TIIVISTETTYNÄ

Morjens! Löysin itseni tänäänkin haravan varresta työpäivän päätteeksi. Samalla huomasin miettiväni, voisiko toissa vuonna istutettuja kärhöjä siirtää nyt keväällä vai pitikö se tehdä jo syksyllä? Mitähän kesäkukkia hankkisin? Entä uusia perennoja? Jatkoin myös suunnitelmaani (haaveiluani) puutarhaan sijoitettavasta "lököttelykeitaasta". Se on kevät nyt, oireet ovat selvät! :D Tulikin mieleeni, että voisin kirjoittaa puutarhainnostuksestani joskus. Siis ihan kokonaisen postauksen vain ja ainoastaan viherpeukaloinnistani. Mitäs mieltä olette, onko aihe aivan tuhoon tuomittu?

Tänään ajattelin tehdä kuukauden päätöksen, tavoistani poiketen jo päivän ennakkoon. Koko kuukauden minulla oli tunne, että olin hirmu laiska blogin suhteen ja toki tuo lomamatka verotti myös omansa. Katselin hieman numeroita ja niiden mukaan olen kuitenkin ollut lähes yhtä aktiivinen kuin edellisinäkin kuukausina. No joo, aktiivisempikin olen ollut, mutta sain kuitenkin kursittua neljätoista postausta kokoon, tämä postaus mukaanlukien. Vaikka koen kirjoittamisen jotenkin antoisaksi, on tämä kuitenkin se harrastus, joka kaikkein herkimmin kärsii ajan puuttumisesta. Tottahan on merkitystä silläkin, että töissä päivän tietokoneen näyttöä töllöteltyä, ei aina kerta kaikkiaan halua/viitsi/jaksa tuijottaa sitä enää kotona. Aina ei  myöskään ole niitä postausaiheita ja ehkäpä sitäkin on nyt ollut liikkeellä? Niin tai näin, tässä tilanteessa ollaan nyt.

Totuttuun tapaan tsekkasin myös top 5 listan ja se ei kyllä yllätä ketään. Itse suhtaudun siihen hieman sekavin tuntein, sillä kärkikaksikko sen kun porskuttaa ja mietin pakostakin, että siinäkö olivat "bloggaajan urani" tähtihetket? :D

Maaliskuun top viitonen:
(Nimeä klikkaamalla postaukseen)Lyhyt kertaus uudempien postausten suhteen voi olla paikallaan, mutta kärkikaksikko lienee jo useimmille tuttu? Ja tokihan niihin pääsee edelleen tutustumaan. Hajuvesi kokoelmani muuten kasvoi yhdellä uudella tuoksulla Ovdan lentokentältä. ;) Mutta nämä ajankohtaisemmat postaukset järjestyksessä 3.-5.

3. Instapärstä. Katsaus Instagram kuviini. Kuvia enimmäkseen muusta kuin omasta naamasta.
4. Heräteostoksena hankittu kultainen rannekoru, joka oli lomamatkani käytetyin asuste. Siis jos koru lasketaan asusteeksi. Koru oli ranteessani oikeastaan aina muulloin paitsi suihkussa ja nukkuessa. Erittäin hyvä sijoitus, siispä. Tykkään kovasti.
5. Huominen on huomenna. Helmikuun kuukausi pähkinänkuoressa- postaus! Toivottavasti luette blogiani muutenkin kuin tiivistelmien muodossa? :D Samalla huomasin muuten sellaisen seikan, ettei tämän kuukauden ykkönen ole mahtunut viime kuun kärkiviisikkoon ensinkään...Mutta vakiokamaa tuo postaus kyllä kärkipaikoilla on. Tavallaan jännä, kun tuolla tatuoinnilla on itselleni erityinen merkitys ja vaikken sitä ole paljastanutkaan, tuntuu tatuointi kiinnostavan ilmeisen monia. Hienoahan se on!

Huomenna elämme jo huhtikuuta ja muistakaahan jekuttaa jotakuta aprillipäivän kunniaksi. Kiitos kaunis, että olette jaksaneet jaarituksiani ja toivottavasti jatkatte edelleen. Jos oikein tykkäät blogistani, en pane pahakseni, vaikka suosittelisit sitä muillekin. Postausaiheita on muutama varastossa, mutta ilolla ja suurella mielenkiinnolla otan toiveita ja kysymyksiä vastaan joko suoraan kommenttiboksiin tai blogini sähköpostiin kupliajakimallusta@gmail.com. Toivottavasti teidän viikko alkoi mukavasti! :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)