sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

MEIKKIPUSSILLA

Hellurei! Tilasin pitkästä aikaa hieman uutta kosmetiikka Oriflamelta ja ajattelin vilauttaa niitä teillekin. Sitten ajttelin, että siitäpä sitä ei pitkää postausta tulekaan. Kahdesta tuotteesta ei saa romaania aikaiseksi, ei ainakaan minun sisäinen Runebergini. Sitten tulikin mieleeni, että voisin ehkä avata teille meikkipussini. Onhan näitä nähty muissakin blogeissa ja taitaapa eräässä lehdessäkin olla osio, jossa jokin kuuluisuus jakaa omat kauneusvinkkinsä ja luottotuotteensa.


Näistä kahdesta se idea siis lähti. Koska olen nyt koittanut hoidella, huoltaa ja pitää hyvänä ihkaomia, luomukynsiäni, tilasin uutta kunsilakkaa. Kuva hieman vääristää väriä, mutta kyseessä on Oriflame Pure Colour Nail Polish sävy Taupe. Taupe on ruskeanharmaa väri, mutta mielestäni siinä on myös hienoinen vivahde violettiin. Ajattelin sävyn käyvän mukavasti esimerkiksi ruskean nahkatakkini kanssa. Taupen värisiä kynsiä on myös vilahdellut blogeissa sekä julkimoiden kynsissä, joten aivan yksin en sävyyn ole mieltynyt. Toinen uusi hankintani on tuo huulipuna, jossa huomioni kiinnitti tyylikäs hylsy. Siis pitikö se ostaa pelkän hylsyn takia? No, ehkä. Ainakin osittain. Olen huonohko käyttämään huulipunia, mutta toisinaan intoonnun ostamaan. Kevään kunniaksi päätin vielä räväyttää ja valitsin sävyksi vieläpä hieman räväkämmän kuin yleensä. Huulissa väri ei onneksi ole aivan noin kirkas kuin mitä huulipuna näyttää olevan. Kyseessä on Giordani Gold Voluptuous Lipstick, sävy Chiffon Rose. Sen verran olen jo ennättänyt tuotetta testaamaan, että kyseessä on hyvin kosteuttava ja pehmeästi levittyvä sekä hieman läpikulltava puna. Ehkäpä hankin itselleni myös jonkin hillitymmän sävyn?
Josko olen hieman huono huulipunan käyttäjä, en ole myöskään kovin kummoinen meikkaaja. Tässäpä siis meikkipussini perusta. Meikkivoide, puuteri, kulmakynä ja -harja, musta kajalkynä (jota sitäkään en käytä päivittäin), ripsiväri, peitepuikko sekä hoitoneste satunnaisille näpyille. Oikeasti tässä on jo liikaakin, sillä kaikkia näitä en tosiaan käytä päivittäin. Tällä hetkellä en tarvitse ripsaria ollenkaan, sillä minulla on ripsien tuuhennukset. Joskus on päiviä, että kuljeksin töissäkin pikkumaahisena ilman minkäänlaista meikkiä. Pyrin kuitenkin siihen, että sudin naamaani meikkivoiteen ja hitusen puuteria, tarvittaessa silmien alle peitepuikkoa. Ja kulmakarvat on kiva olla. Ne pitää muistaa harjata, jolloin niistä tulee luonnollisen näköiset ja kynän jälki pehmenee. :)

Aika ajoin näihin beisikkeihin voi lisätä aurinkopuuterin, jolla lisään hehkua naamatauluuni. Niin ja huulirasva! Aivan ehdoton ja välttämätön. Mutta kuten kuvista voi päätellä, se on yleensä aina kateissa tai ainakin muualla kuin meikkipussissa!


Etsiskelin jonkin aikaa mieleistä meikkivoidetta tuossa viime keväänä ja sitten löysin tämän GG Adaptive Foundationin. Ihanan kevyt, kevyesti peittävä ja ihoa ja ihonväriä tasoittava ja erikoisplussat minulta lähtee tuosta pumppupullosta! Se on kerta kaikkiaan vaan niin kätevä verrattuna mihinkään tuubeihin. Jos joskus ostan muun merkkistä meikkivoidetta, on sen oltava pumppupullossa. Lisäksi pullo on lasia, joten sen voi kierrättää meikkivoiteen loputtua. Ihan hevillä en tätä kyllä toiseen vaihda.

Puuterina käytän Oriflame Beauty Studio Artist kivipuuteria. Ehkä ainoa kriteeri, jota puuteriltani vaadin, on peili. Muuten ei tule mittään. Oriflamen lisäksi olen käyttänyt Lumenen Natural Code- sarjan puutereita, mutta nyt taas totuttua Oriflamea menossa.Jostain syystä meikkikynäni ovat aina (siis ihan aina) tylsiä. Vaikka kuinka usein teroitan niitä, kummallista. Kulmat töherrän Lumenen Natural Code- sarjan ruskealla, silmät piirustan Giordani Gold- sarjan kajalilla, jonka toisessa päässä on tuo  häivytyskumi. Se onkin melko näppärä, vaikka alkuun vierastinkin sitä ja kaivoin aina pumpulipuikkoja. Sillä voi kuitenkin korjailla pikkuvirheitä ja nimensä mukaan häivyttää rajausta utuisemmaksi, jos joku päivä haluaa hieman pehmeämpää jälkeä.

Tässäpä näitä nyt sitten oli, minun perusmeikkini työvälineet (miinus pari juttu, plus joku ylimääräinen :D). Alla muuten vielä tuo hoitoneste, joka ainakin itselläni on ollut kaverini jo pitemmän aikaa. Teepuuöljyä ja rosmariinia sisältävä hoitoneste tappaa näpyt kiitettävän nopsaan, mikä itselleni on tärkeää, sillä puristelemaan näppylöitäni en ryhdy. Siitä nimittäin seuraa poikkeuksetta verinen katastrofi ja näppy ja sen lähiympäristö ovat kahta kamalamman näköiset. Olen siis päätynyt tähän näppyjen kuivatteluun, puristelun sijaan. Suosittelen kaiille muillekkin. Tuossa vaiheessa myös Neri alkoi olla malttamaton ja kummissaan, miksi kuvailen  meikkejäni. Hassu Neri!  :D

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)