perjantai 21. maaliskuuta 2014

TERVEHDYS EILATISTA!

Hellurei ja hellä tunteet! Täälä sitä kuulkaa köllötellään noin kolmenkymmenen asteen lämmössä omalla terassilla aurinkotuolissa. Tai paremmin aurinkosängyssä. :) Ollaan siis Israelin Eilatissa, joka sijaitsee aivan maan eteläkärjessä Punaisen meren rannalla. Saavuttiin kohteeseen eilen ja ainakin tähän asti paikka tuntuu pieneltä paratiisilta. Hotelli on hyvä, huone on ihana omine terasseineen ja terassilta on käynti myös suoraan uima-altaaseen. Kaiken kaikkiaan myös Eilat kohteena vaikuttaa erinomaiselta. Saavuttiin tietysti vasta eilen, joten paljoa ei ole vielä nähty. Uskallan kuitenkin väittää, että jos lähes puolentoista vuorokauden valvomisen jälkeen ensivaikutelma on näin positiivinen, niin todellisuudessa paikka on varmasti vieläpä parempi nyt kun kohta päästään oikeasti tutkimaan paikkoja. Eilen käytiin jo heti kymmenen jälkeen nukkumaan ja helposti kello pyörähti lähes aamukymmeneen ennen kuin kammettiin sängystä ylös. Kyllä nukutti hyvin! Muuta hei, me ollaan lomalla, joten myös lepo lienee sallitua. :)

Saavuttuamme hotelihuoneeseen, meitä odotti pieni yllätys hotellilta tuoreiden hedelmien ja viinin muodossa. Myös heti aulassa tarjoiltiin hedelmämehuja, shampanjaa sekä paikallisia, hyytelöntapaisia, pikku suupaloja. Hedelmiä meille on kuskattu saapumisen jälkeen jo useampaan otteeseen ja aamulla terassilla odotti päivänlehti. Voitasko huomen aamulla saada myös shampanjaa hedelmien lisäksi? :D 

Nyt en malta datailla tämän kauempaa, seikkailut kutsuvat. Lisäksi tulisi selvittää vielä tuo wifi-yhteys, sillä matkanjärjestäjä (that would be me...) oli epähuomiossa unohtanut, että sellainen olisi huoneessa ihan kiva olla. Onnistuisi tämä yhteydenpito maailmaa hiukka iisimmin. Ei tuolla hotellin aulassa datailu oikein innosta, kun oma terde on tällä hetkellä ehkä maailman paras paikka. Toivottelen ihanaa päivän jatkoa kaikille sinne omille tahoillenne! Käykäähän välillä kurkkimassa täällä, sillä joitan pientä koita täältä reissunpäältäkin teille raapustella. Stressiä en aio näistä ottaa, mutta kivahan tälläisestä mukavuudesta on päästä kertomaan! Niin, ja Instagramin puolella (@marbemilia) varmasti ainakin tullee olemaan kuvia vähän tiuhempaan. Osoitehan oli instagram.com/marbemilia, jossa pääset kuviani katselemaan. En myöskään pane pahakseni, jos haluat suorastaan seurata tiliäni. ;)

Hei, ihanaa päivää teillekin, itselläni sellainen ainakin on tiedossa. Moimoi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)