lauantai 15. maaliskuuta 2014

TOUHOTUSTA JA HAMMASVAIVOJA

Huhhuijaa ja morjensta vaan! Toivottavasti viikonloppu on teilläkin alkanut mukavissa merkeissä? Itselläni viikonloppu alkoi touhuntäyteisellä aamu- ja iltapäivällä ja olenkin saanut kaikkea pientä aikaan. Koti on siivottu, pyykkikone on rallatellut tasaiseen tahtiin ja macaronsit odottelevat uuniin pääsyä. Vietimme myös mukavia ulkoiluhetkiä Nerin kanssa. Pyykkirumban ja kaiken muun lomassa olen myös fustsaillut pian koittavaa lomaa ja lomanaikaista vaatetusta. :) Mitä sitä oikein laukkuun pakkaisikaan? 
Pikainen katsaus tässä kohtaa myös viime viikkoon. Viime viikonloppuna suussani maistui pahalle ja ikeneen sattui. Ilmeisesti tämä samainen syypää aiheutti koko viikon kestäneen lämpöilyn, joten byebye treenailut. Vasemmalla puolella alhaalla viisaudenhammas ilmoitteli taas itsestään. Arkena soittoa hammaslääkäriin ja sainkin ajan tarkastusta varten. Tuo hammas on vaivannut aina toisinaan ja se on jo aiemmin kuvattu ja todettiin, ettei se ehkä mahdu kunnolla rivistöön. Kaiken kukkuraksi hammas on hieman virheellisessä asennossa jo lähtökohdiltaankin, jotenkin hieman sivuttain (tai poikittain, muttei sentään aivan ylösalaisin). Koska kärsin hammaslääkäripelosta, on hampaan annettu olla ja ongelmat on aina saatu hoidettua vähän kuin kiertoteitse. Nyt tuo hampiliini kuitenkin sai tuomion lähteä. Onneksi sentään loman jälkeen ja sain nyt vain kotihoito-ohjeita sekä penisiliinikuurin tulehtuneelle ikenelle. Ei haluttu ottaa riskiä, etten toipuisikaan kunnolla toimenpiteestä lomalleni. Poisto tapahtuu ainakin osoittain leikkaamalla, joten toipumiseenkin on varauttava hieman enempi aikaa kuin normipoistossa. Vaikka hammaslääkärini on mitä mukavin ja osaa ottaa huomioon pelkoni, hiipii tuo tuleva toimenpide aina välillä mieleeni. Toivottavasti saan kunnon lääkityksen ennen toimenpidettä, sillä jo nyt tuntuu, etten ehkä uskalla koko toimenpiteeseen... Voi apua!


Illaksi odotellaan vieraita saapuvaksi. Tai oikeastaan he saapuvat jo noin tunnin päästä, joten minun pitäisi tehdä tälläkin hetkellä jotain aivan muuta kuin datailla. Mutta pakkohan se oli tulla teitä lukijoita moikkaamaan, kun muutama päivä on jo edellisestäkin kerrasta vierähtänyt. Ai, niin. Kun viikolla vein kelloni kellosepälle, en saanut sieltä ollenkaan kivoja uutisia. Kellon koneistossa on jotain vikaa ja  nyt se odottaakin postitusta maahantuojalle. :( Sen kellon kanssa onkin ollut "kaikkea pientä häslinkiä".

Nyt olisi kuitenkin ihan pakko alkaa valmistella illallista vieraita varten. Meillä onkin taas aika eksoottinen ilta tiedossa, sillä lautasella tulee olemaan muun muassa majavaa. Joo, olen itsekin hieman ennakkoluuloinen, mitä mahtaa sapuskasta tulla, mutta hyviä kommentteja olen kyllä saanut heiltä, jotka majavaa ovat syöneet. Vähän kyllä silti "jännittää". On myös ensimmäinen kerta kun nämä ihmiset kyläilevät meillä, vaikka tässä samalla kylällä on asuttu jo vuosia. "Naapurit", niinkuin täällä maalla on tapana sanoa. :D Varmasti mukava ilta tulossa. Mukavaa iltaa toivottelen myös teille, nyt on lennettävä keittiöön! Mukavaa lauantai iltaa, ihanat!
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAMEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)