maanantai 28. huhtikuuta 2014

MUUTAMA AATOS

Moikkelis! Tämä homma alkaa tosiaan karata aivan lapasesta. Toisaalta nyt on jotenkin hyvä ja vapautuneempi olo, kun olen viettänyt kokonaisen viikon pois täältä blogin parista. Haastelin tuossa pääsiäisen aikaan, miten kirjoittaminen on tuntunut hieman hankalalta ja jopa miettineeni koko homman järjellisyyttä. Viime viikolla kirjoitin kaksi postausta, jotka molemmat jäivät luonnoksiin. Aloitin posiitivisella asenteella, mutta pian aloitettuani alkoi ahdistaa ja totesin, ettei tule mittään. :(Olen kirjoittanut kerta toisensa jälkeen, että kirjoitan ja teen tätä blogia itselleni. Pääasiassa näin onkin. Kuplia ja kimallusta- blogi on ollut osa elämääni nyt noin puolitoista vuotta ja koen eläväni pahinta blogikriisiä oman blogini historiassa. Kirjoitin jotain puuttuvan. Ehkä aloitin väärin perustein, tarkemmin miettimättä? Ehkä foorui on väärä? Väärät, mitäänsanomattomat aiheet? Väärä ajoitus? Tippa meressä. Ehkäpä olen vain liian malttamaton. Kaikkiin en saa vastausta itseltäni, on vain Bloggerin ja Google Analyticsin luvut ja käppyrät. Kaipaisin hieman muutakin kuin käppyröitä. En nimittäin ole mikään tilastohirmu (vaikka laitoin kalenteriin ylös kun viimeksi vaihdoin imuriin uuden pölypussin ja wc-pönttöön uuden raikastimen...mitenköhän kauan ne kestävät?). Parasta palautetta on kuitenkin teidän lukijoiden suora palaute, olipa se minkälaista hyvänsä. Ilokseni joku silloin tällöin on raapustanut jotakin myös kommenttiboksiin. Se se vasta on pienen blogin kirjoittajalle mukava yllätys! Ehkä nyt on aika jo myöntää, että kirjoitan blogiani myös teille, hyvät lukijat. :)
Jospa tämä synkistely blogirintamalla olisi selätetty ja pääsisin vihdoin edes lähemmäs normaalia postaustahtia? Ainakin ajatustasolla blogiasiat ovat nyt hyvällä mallilla ja pääni sisällä muhiikin jo useampi postausaihe. Näkisin mieluusti niitä teidän kommentteja ja vaikkapa postaustoiveitakin tuolla kommenttilaatikossa. Ja sen vuoksi haluankin muistuttaa, että kommentoimaan pääsee ihan anonyymisti, niin halutessaan. Olen halunnut tehdä kommentoinnin mahdollisimman helpoksi teille lukijoille.

Paitsi, että blogirintamalla tuntuu nyt mukavalta, suunnittelin tuossa iltapäivällä myös vappua. Vapunaattoa vastaanotetaan tänä vuonna ihan kahdestaan rauhallisissa merkeissä, mutta ruokalistaa suunnittelin siitäkin huolimatta. Pari salaattia, naposteltavia pikkusuolaisia, raikkaita juomia... ihan selviä säveliä ei vielä taida olla, mutta jonkinalinen haju kylläkin. Mitähän ohjelmaa sitä keksisi, kun jääkiekkoakaan ei töllöstä tule? Ainahan vappuna on katsottu lätkää.
Postauksen kuvitus on nyt hieman laidasta laitaan, eikä millään lailla liity mihinkään. Ei ainakaan tähän postaukseen...

Minkäslaisia vappuohjelmaa teillä on tiedossa?
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)