keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

VILPPILÄHTÖ

Moi! Huhtikuun ollessa äärimmäisen surkea ja hiljainen blogikuukausi osaltani, päätin ottaa vilppilähdön toukokuuhun. Tai ehkä paremmin kuukauden päätökseen. Hassua kyllä, että nyt tuntuu olevan intoa paneutua kuukauden läpikäymiseen paljon normaalia enempi. Ja vaikka siis asiaa on ollut normaalia vähemmän. Huhtikuu on ollut osaltani eräänlaista itsetutkiskelua blogin osalta (johon kuului olenneisena osana viikonmittainen hiljaisuus blogissa ja kaikenkaikkiaan vähäpostauksisin kuukausi tämän blogin historiassa), mutta myös muilta osin olen oppinut pari uutta, joskin turhanpäiväistä seikkaa itsestäni. 

Tässä vilppilähdössä kuukauden päätökseen nähdäänkin kuvia Instagram- tilini (käyttäjänimeni: @marbemilia) puolelta, johon uudet seuraajat ovat myöskin erittäin tervetulleita. Ja toki tuttuun tapaan kertaillaan kuukauden aikaisia asioita omasta blogistani. 


1. Huhtikuun aikana on matkustettu kerta toisensa jälkeen Eilatiin, jossa vietimme lomaa/häämatkaa mieheni kanssa maaliskuun lopulla. Erittäin mukava paikka, täydellinen sää, lyhyt lentomatka, monien aktiviteettien kohde. Lähtisin uudelleen milloin vain, jäi paljon nähtävää. :) 2. Huhtikuun aikana olen möyrinyt pihamaalla, eikä aina ole säästynyt ihan puhtain kamppein... 3. Viikonloppuaamiainen (selkeesti viikonloppu, en ikinä ennätä syömään viikolla...aamupalaa siis). 4. Toisiko hammaskeiju minulle säkillisen rahaa, jos piilotan tämän hampaankappaleen tyynynn alle? Huhtikuun aikana kiikutin rahojani hammaslääkäriin harmittavan suuren summan. Ensin poistettiin viisuri, seuraavana paukahti tuo kuvan hammas. Toisaalta, nyt tuntuu suussa hyvälle...seuraavaa "huoltokohdetta" odotellessa.


Huomasin eilen itsestäni melko käsittämättömän ja älyttömän seikan. Meille oli töihin hankittu pussillinen ilmapalloja sekä serpentiiniä vappuhengessä. Huomasin vähän pelkääväni ilmapalloja. Siis mitä ihmettä? Eihän siinä ole mitään järkeä! Pelkäsin kuitenkin koko ajan, että pallo pamahtaa puhallettaessa tai ainakin heti kohta sen jälkeen... Koiraihmisenä tuo pitäisi varmaan tulkita jonkinlaiseksi paukkuarkuudesksi? Tyhmä pelko kuitenkin. Enpä moista reaktiota ennen muista huomanneeni, joskaan en ihan äsken ole ollut tekemisissä koko ilmapallojen kanssa. :D
1. Erään päivän rytkyt: plaster pink Alexa, violetit nilkkurit Italiasta, rannekorut Eilatista. 2. Kookoskanaa, ananasta, riisiä - helppoa ja hyvää. Njam!  3. Pitkästä aikaa raveissa. :) 4. Huomentaaa! Nerppa on tässä kai vähän väsynyt?


Vappua me vietetään kahdelleen kotosalla. Pukerrettiin juuri itsemme ähkyyn ja iltaa jatketaankin sohvannurkasta käsin rauhallisissa merkeissä. Touhusin keittiössä useamman tunnin ja tuloksena oli bruschettoja, kinkkuhyrriä, katkarapusalaattia ja pikkelöityä punasipulia ja sellaisia maksapateella ja kurkkusalaatilla täytettyjä suupaoja (joiden nimeä en juuri muista). Lisäksi oli vielä graavi- ja kylmäsavulohta. Ja sitruunaiset jälkiruoat. Vappujuomana simaa, tottakai. :)
1. Hups, arvatkaa mikä nököttää tulppaanien takana? Uusi laukku muutti luokseni. :) 2. Meillä touhutaan remonttihommeleita. Ensin uudet ulkorappuset ja nyt vuorossa on terassi. 3. Remonttipuuhien välissä käytiin shoppailemassa remppajuttuja ja vietettiin kahvitaukoa automatkalla. :D 4. Uusi suosikkiherkku: porkkanakakku! 5. Remppaa, remppaa - sorkkarauta ja leka, joka tytön tarpeelliset työvälineet. 6. Ihana kevät, ihana aurinko!


Pääsiäisenä meillä oli hoidossa edelliskesän pentu Kerttu (Tiuku) ja hänen kuvansa olikin yksi huhtikuun suosikkikuviani Instagramin puolella. On aina ilo nähdä, että omasta kasvatista on kasvanut iloinen, nuori aikuinen. Kuvasta päätellen kaveri on myös vitsikäs. :P
Ehdoton suosikkini on kuvan kaunis hevonen. Kuva on julkaistu #turnbackthursday hengessä ja on jo useamman vuoden takaa, oma pärstä on tästä rajattu veks pilaamasta hevosen kauneutta. Hevoset ovat pikkutytöstä lähtien kuuluneet eläimiin, jotka kiehtovat minua eniten ja ovat yksiä kauneimmista luomuksista maanpäällä. Kuvan hevonen kuului perheeseemme, mutta on sittemmin siirtynyt vihreille laitumille. Yksi kauneimmsita hevosista, joita olen tuntenut. Aina muistoissa.Yläpuolella kuva kotikylän raitilta. Alla meikäläinen viime lauantaina syntymäpäiväkekkereillä. Päätin, että se on kesä nyt ja läksin kesämekossa juhliin. Hyvin tarkenin ja olin ihan tyytyväinen asuunkin, vaikka mekon helma on himpun verran liian pitkä lyhyelle kropalleni. :)Sitten niitä faktoja. Huhtikuun suosituimmat postaukset olivat seuraavat:

1. Tatuointi ranteeseen (hei, kuka olisi voinut arvata tämän?)
2. Eilat pikana (matkakertomus lyhyessä muodossa vaikuttaa olleen kiinnostavampi kuin yksityiskohtaiset kertomukset, olenkos siis jaaritellut turhan pitkästi aiheesta?)
3. Hajuvesi lempparit (kohta saattaa olla myynnissä pari suihkausta käytetty Daisy- tuoksu, jos kiinnostaa?)
4. Hammaspuolen päivä
5. Eilat pt. 3 - Dolphins (oma suosikkini)

Sitten se noloin - 9 postausta koko kuukauden aikana! ... Tai 10 tämä mukaan luettuna. Ei paljon naurata, mutta ehkä välillä vaan on annettava itselleen lupa tehdä juttuja, joita haluaa  - tai jättää tekemättä. Oman aikansa vie tämä blogikin, jote on kai joskus sallittua jättää tämä väliinkin? Jep. Nyt on kuitenkin jo parempi mieli, vaikka toki kaipaan edelleen lukijoiden kommentteja ja palautetta. Pidetään lippu ensi kuussa korkeammalla. Viettäkäähän mukava vappu ja jatketaan toukokuun puolella tarinointia!

Kiitos, kun jaksatte jorinoitani. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)