perjantai 23. toukokuuta 2014

HELTEESSÄ VIIKONLOPPUUN

Huh huh, kyllä tänäänkin tarkeni. Meillä valmistauduttiin tänään huomista koiranäyttelyä varten. Huominen päivä menee siis koiramaisissa kuvioissa, ensin talkoohommissa ja sen jälkeen pitäisi esittää meidän oma Martta näyttelytuomarille. Meillä ei juurikaan ole näyttelytouhua harrasteltu, mitä nyt muutamia kertoja on kehissä pyörähdelty. Jänskättääkin vähän, miten tuo teini käyttäytyy ihmis- ja koirapaljoudessa, kehästä puhumattakaan? Rankka päivä kyllä tiedossa tässä helteessä, niin ihmisille kuin koirillekin. Pitäkäähän peukkuja meille. :)

Martta


Illan suussa meille saapui myös vieraita, joiden seurassa nautittiin ihanasta, lämpimästä illasta pienten tarjoilujen kera. Koitan huomenna saada ihan oikean postauksen aikaiseksi, jos vain suinkin olen tolkuissani näyttelytohinoista kotiuduttuani. Koiratouhujen lisäksi huomenna on sitten taas jännitystä kerrakseen, kun Leijonat pelaavat turnauksen kärkisijoista. Totta puhuakseen, enpä olisi alkupelien perusteella uskaltanut toivoa näinkin hyvää menestystä. Pidemmittä löpinöittä, ihanaa viikonloppua teille kaikille, nauttikee! :)

Mitä mieltä olette koira-aiheesta? Näkisittekö mieluusti enempi koirakuvia ja koirajuttuja, vai mieluummin ei-koirajuttuja? Kertokaahan, niin tiedän, missä mennään. Koirablogia en tästä ole tekemässä, mutta jos vihreää valoa tulee, niin hieman enempi voisin koira-aiheita kehitellä. :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

  1. Onnea vaan teille kehään! Harmi, kun itse olen töissä, enkä ehdi kehän laidalle kuin vasta iltapäivällä, Toivottavasti olette vielä paikalla lähempänä kello 15?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnentoivotuksista, vaikkakin jälkikäteen. Martta oli kertakaikkisen hieno! Helteen takia lähdetiin heti kilpailuluokan jälkeen kotiin viilentymään (taidettiin olla jo kotona puolikolmen aikaan). :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)