maanantai 26. toukokuuta 2014

HYMYÄ, HIKEÄ JA YLPEYDEN HETKIÄ

Moi, koitan nyt pikaseen käydä läpi viikonlopun kuulumiset. Ärsyttää, kun en pysy minkäänlaisessa suunnitelmassa näiden postausten suhteen. Kun sitten saan nämä "välipostaukset" tehtyä, ei aiemmin niin hyvältä kuulostanut postausidea enää tunnukaan niin mukavalta. Tai sitten aika on ajanut sen ohi tai muuta vastaavaa. Ärsyttää, kun lupaan tehdä jotain piakkoin ja saankin homman tehtyä vasta ensi kesän keskiviikkona.

Niin, en taaskaan saanut viikonloppuna tehtyä lähellekään kaikkia niitä asioita, joita tehtävälistalla oli. Oli  kyllä tohinantäyteinen viikonloppu. Lauantai alkoi heti kuuden jälkeen aamulla, suuntana koiranäyttelyn talkoohommat. Sieltä aamupäivällä omaa koiraa hakemaan näyttelypaikalle jne. Näyttelyn jälkeen olin melko naatti, mutta itse itselleni luoma pakko, ajoi minut vaatteiden vaihdon jälkeen takaisin helteeseen ja  ruohonleikkuuhommiin. Totaalinen sammuminen tulikin jo ennen yhtätoista. Suomen pelin seuraaminen oli yhtä tuskaa, ei vain jännityksen vuoksi, vaan väkisin tulevan unen vuoksi. Taistelin kuitenkin Leijonien ohessa ja jaksoin jotenkuten matsin loppuun.

Lupasin, ettei blogistani tule koirablogia, mutta niin ylpeä olen Martasta, että pakko on hehkuttaa sen hienouttaa täälläkin. Ja kuuluvathan nuo otukset olennaisena osana elämääni, joten joudutte/pääsette niistäkin toisinaan kuulemaan. Näyttelyt eivät kuulu jokaviikonloppuisiin harrastuksiimme (tämä oli meidän eka näyttely), joten jännitti lähteä ihmisten ilmoille. Martta yllätti kuitenkin minut ällikälle ja käyttätyi esimerkillisen rauhallisesti, esiintyi hienosti eikä pelännyt tuomariakaan. Laatuarvostelussa saatiin erinomainen. Sää oli armottoman helteinen, joten hikipisaroita vuodatettiin paitsi jännityksen, myös kuumuuden takia. Mutta hymyillen ja ylpeänä poistuttiin näyttelykehästä. :) Mikäli haluat lukea enemmän näyttelyreissusta suuntaa tänne.

kuva: Sanna P.


Eilinen kuluikin sitten normaaleissa siivoiluissa, pyykkäyksessä, pihan siistimisessä ja jälleen koirien parissa kävelyn ja kahlailun/uimisen merkeissä. Kummasti päivät saa kulumaan ihan normaaleissa askareissa ja aivan salamannopeasti vieläpä. Lähtö Lontooseen alkaa olla ihan pian käsillä, ylihuomenna nimittäin ja vielä pitäisi senkin suhteen tehdä kaikenmoista. Enkä tiedä ollenkaan, mitä laukkuuni pakkaan! Varmaan kertaakaan en ole ollut nin hukassa matkakamppeideni suhteen...


No, entäs se jääkiekko sitten? On sanottava, että enpä uskonut alkupelien jälkeen, että Leijona- joukkue nähdään loppuottelussa, tai edes mitalipeleissä. Enkä varmasti ollut yksin epäilyjeni  kanssa. Mutta niinpä vaan raivattiin tie loppuotteluun, joka sitten meni, miten meni. Ihan huippusuoritus tältä joukkueelta kyllä. Ehkä ottelun päätuomarit olisivat voineet jeesata vastustajaa vähän vähemmän, mutta se oli sellainen matsi. 

Vaikka Leijonien hopeamitalit maailmanmestaruus kisoista on jonkinlainen ylpeyden aihe, niin kyllä meidän Martta oli tämän viikonlopun tähti itselleni. Niin paljon ne nuo lemmikit antaa. Ei vaan tälläisinä erikoisempina hetkinä vaan ihan tavallisena arkenakin. :)

Toivottavasti viikonloppu sujui mukavasti? Itselläni se ainakin oli erityisen mukava. Ihanaa, kun näinkin pienistä asioista jää näin mukava fiilis. :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 kommentti :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)