keskiviikko 14. toukokuuta 2014

PERÄSTÄLAAHAAJA pt. 61341

Kirjoittelin tuossa taannoin omista lempparituotteistani naamataulun hoidossa (postaukseen tästä). Heitin jo silloin ilmoille hiuksenhienon epäilyksen erään tuotteen olemassa olosta ja nyt harmikseni joudunkin toteamaan, että tuo ärsyttävä pikku pelko osoittautui konkreettiseksi. Lumenen Vitamin C+  kirkastava tehohoito ei enää kuulu merkin tuotevalikoimaan. Miten nyt käy tuoteeseen kehkeytyneen addiktion? Millaisia vieroitusoireita tulee? Mistä korvaava tuote tilalle? Jos joku muukin etsii näihin kysymyksiin vastauksia, kannattaa lukea eteenpäin.

Mutta, miten tässä taas kävi näin? Missä umpiossa oikein elän, että kiinnostun asioista vasta kun ne ovat jo totally last season tai kuten nyt tuotesarjan todennäköisesti viimeinen olemassa oleva yksilö? No, joka tapauksessa asia tuli iskuna vyön alle, sillä enhän tietenkään käyskentele aktiivisesti internetin syövereissä, josta tämänkin tiedon olisin voinut saada jo ...ööö...viime kesänä. Tai ainakin olen onnistunut harhailemaan aivan jossain muualla, jotta tämä tuikitärkeä informaatio olisi minut tavoittanut.
Koska lukijanikin viestitteli huolestuneena, ettei onnistunut kauppareissulla tuota ihmetököttiä löytämään, päätin todellakin ottaa asiasta selvän. Niinpä kirjoitin suoraan Lumenelle sähköpostia ja kyselin tuotteen saatavuutta. Sainkin heiltä vastauksen heti seuraavana päivänä ja pelkoni kävi toteen, tehohoito tosiaan on jäänyt uudistuksen myötä kokonaan pois tuotevalikoimasta, mutta. Lumeneihminen suositteli kokeilemaan uuden Bright Now- tuotesarjan BB seerumia, joka on jopa edeltäjäänsä parempi tuote. Seerumi heleyttää ihoa, supistaa ihohuokosia sekä kosteuttaa. Jos joku haluaa tätä testata, kannattaa siis etsiä käsiinsä Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB Tehohoito. :) Itsellä ainakin tämä menee testiin, sitten kun tuo alkuperäinen rakkauteni alkaa vedellä viimeisiään. Olen toiveikas sen suhteen.

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)