keskiviikko 21. toukokuuta 2014

UUTTA KENKÄKAAPISSAHellurei! Herranjestas sentään, miten tämä viikko on taas hujahtanut vauhdilla. Olen juossut useampana päivänä ompelijalla, jolle kiikutin uusimman, ja ehkä maailman ihanimman, mekkoni lyhennettäväksi. Helmassa oli ylimääräistä noin kaksikymmentä senttiä, joten kengillä tuo asia ei ihan ollut korjattavissa. Huh, onko niin pitkäsäärisiä ihmisiä ihan todellakin olemassa?

Olettehan muistaneet juoda pajon vettä, nyt kun helle meitä hellii? Omalle kropalle helle taisi tehdä kepposen, sillä juurikin eilen tuolla ompelijalla ollessani, oli lähellä, ettei taju lähtenyt kesken mittailun. Onneksi tajusin kyykistyä, kun silmissä pimeni. Niin lähellä pyörtyminen kuitenkin oli, että jouduin istuskelemaan noin vartin verran vettä hörppien, rauhassa hengitellen ja tietty tuskanhiestä märkänä. Tavallaan nolo tilanne, mutta ihana Allamandan  ompelija tarjosi tosiaan ystävällisesti vettä, pastilleja sokerin saamiseksi ja nessuja kasvojen pyyhkimiseen. Enkä kuulemma ollut suinkaan ainoa, jolle näin oli sovituksessa käynyt. Voin muuten suositella Allamandaa ihan ompelimona, sillä työnjälki on todella siistiä ja laadukasta. Pienennytin ja tasoitutin epätasaisen morsiuspukuni helman tässä ompelimossa viime kesänä morsiuslikkeen jäljiltä ja nyt on tosiaan tuo ihana, Zaran nettikaupasta tilaamani mekko lyhennettävänä. Eli jos tarvitset ompelijan palveluksia Savonlinnassa, suosittelen Allamandaa. :)


Mutta mennäänpä kuvissa näkyviin tennareihin. Ostin nämä hetken mielijohteesta Zalando Loungesta. Olihan näiden ostamiseen kaksi hyvää syytä: ensinnäkin tuo Karen Millenin nahkatakki kaipaili itselleen kaveria samanvärisistä kengistä ja toiseksi, en oikeastaan omistanut yksiäkään tennareita. En ole koskaan ollut mikään Converse-typy, joten en niiden päälle mitään ymmärrä. Nämä ruskeat kaunokaiset ovat Kurt Geigerilta ja ovat nahkaa, plussana niitit ja soljet. Ja väittäisin, että natsaavat aika kivasti tuon rotsinkin kanssa. Vai mitäkä olette mieltä? 

Ja mikä parasta, maksoin näistä vain noin 35 euroa, suositushinnan ollessa kuitenkin toistasataa euroa. Minullahan on mustat ylipolven saappaat KG:lta, joten tiesin, että nämä tennarit kandee tilata, jos tennareita mielii. Laadukkaat ja miellyttävät jalassa.


Myös kuvausassistentti sopii sävyyn, vai mitä? ;)


Koska olen sitä tyyppiä, joka ei ymmärrä vallitsevaa trendiä hameen ja tennareiden käytöstä yhdessä, olen joutunut jättämään tennarit kotiin. Ehkäpä tennarit voisi yhdistää farkkujen lisäksi onnistuneesti myös sortseihin tai capreihin? Olen kuitenkin viipottanut pari päivää ihan släbäreissä ja täytyy sanoa, että on tarennut. :)

Tennarit lähtevät melko suurella varmuudella kanssani Lontooseen ensi viikolla, sen verta mukavuudenhaluinen olen. Monetko kerrat olen sielläkin kivunnut metron rappuja ylösalas matkalaukun kanssa ja ilman ja korkkareissa? Josko tällä kertaa olisi toisin - matkustaminenkin olisi mukavampaa rennoissa kengissä. Kuten jo edellisessä postauksessa totesin, mukavat kengät ovat monen päivän pelastus. Mukavissa vaatteissa ja mukavissa kengissä on tosi, no mukava olla. :) Vaikka olenkin hyväksynyt valikoimiini tennarit, läpökkäät, sandaalit ja parit muut tasapohjaiset, olen vahvasti sitä mieltä, että korkokengät tekevät olon naiselliseksi ja olemuksen ryhdikkäämmäksi. Korkokengät ovat tietyissä tilanteissa aivan ehdottomat. Korkokenkiäkin on mukavampia ja vähemmän mukavia. Pitempiaikaiset lukijani varmaan muistavat ongelmani avonaisten korkokenkien suhteen ja se on tänäkin keväänä aiheuttanut itsessäni närkästystä - niin ihania kenkiä kauppojen valikoimissa, mutta olen kai heittänyt jo toivoni avokkaiden suhteen, jotka todella kestäisivät jaloissani... Mutta kyllä nainen aina parin korkokenkiä tarvitsee. :)Muistakaahan juoda riittävästi sitä vettä, helteet taitavat jatkua ainakin viikonloppuun asti. Mitäs tykkäätte näistä kengistä ja tennari/lenkkaritrendistä ylipäänsä?

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)