keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

JUHANNUSTUNNELMIA

Huhhuh. Niin sitä vaan selvittiin tästäkin juhannuksesta, vaikka olikin aika pirun kylmä. Harvoinpa sitä juhannuksena kaipaa pitkiä kalsareita ja toppatakkia. Tänä juhannuksena käytin toppatakkia ja kaipasin todella myös niitä pitkiä kalsareita! 

Juhannusaatto vastaanotettiin vanhempieni mökillä syöden, saunoen ja kokkoa poltellen. Siinä sivussa koitin ottaa vähän kuvia ja joku epävirallinen juhannustaikakin tuli tehtyä. :D Kovasti kuvissa näkyy olevan eläimiä, lemmikkejä sekä lintuja. Ihmisiä sisältävät kuvat rajasin blogin ulkopuolelle yksityisyyssyistä.
Juhannuksen ainokainen ruokakuva on julkaistava etunenässä. Ihan parasta raperperi-marenkipiirasta (etsi kuvasta piiras, hehheh)! Äidin tarjoilut olivat kyllä herkkua nekin, mutta tätä on tehtävä uudestaankin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. :)

Ansa-kissa nautiskeli vapaudesta ja suostui kuvaankin muikea ilme naamallaan. Vanhempi Tuittu sen sijaan ei ollut oikein juhannusfiiliksissä ja pysytteli enempi omissa oloissaan.
Neri -muru ja kokko, mutta ennen kokon polttamista oli kuitenkin saunottava. Itse en niin välitä saunavastalla kylpemisestä, joten koitin keksiä sille uusia käyttötapoja. Testissä oli muun muassa ihon kuoriminen , tuoksuttelu ja eräänlainen hiusnaamio... Kait nämä jo jonkinlaisiksi juhannustaioiksi lasketaan?Testitulokset eivät ehkä olleet kovin hääppöisiä, mutta hauskaa meillä kyllä aiheen ympärillä oli. Juhannushörhöt. Kaikenkaikkiaan ihana juhannusaatto ja oli ihan mielettömän mukava viettää sitä vanhempieni mökillä, en muista milloin viimeksi näin olisi päässyt käymään. Vaikka se sääkään ei ollut paras mahdollinen, niin hetkittäin se oli kuitenkin ihan siedettävä. Seura, hyvä ruoka, sauna ja tunnelma paikkasivat ne puutteet ihna kuus-nolla.

Juhannuspäivänilta ja sunnuntai vietettiinkin maalisudit kourassa. Meidn talo vaihtaa väriä. Hommaa on riittänyt ja siitäkin syystä täällä blogin puolella on näitä ikäviä taukoja. Nytkin alan olla ihan ulalla ja kello pärähtää taas soimaan heti kuuden jälkeen aamulla. Jos viikonlopun aikaan sai nukuttua hiukan varastoon, tuntuu ne varastot kyllä jo huvenneet loppuun. Lyhyiden yöunien ja pitkien päivien lisäksi uni ei kaiken kaikkiaan ole oikein maistunut vaan olen heräillyt ja valvonut pitkin yötä. Jotenkin sitä päivistä selviää vaikka silmät ristissäkin, mutta älyllinen puoli ei paljon loista...

Koitan palailla taas. Nyt on koitettava, josko uni tulisi silmään. Hyvät yöt ja kauniita unia, mussukat!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)