perjantai 20. kesäkuuta 2014

KESKIKESÄN JUHLAA

Moikkamoi! Vaikka keleistä sitä ei oikein uskoisi, on keskikesän juhla eli juhannus käsillä. Nyt toki paistaa ihan aurinko, mutta iltapäivän sääennuste ei paljon ilonaiheita antanutkaan. Toivotaan, että sääennuste olisi mennyt pieleen tai että meitä on jekutettu ja saadaankin ihan huikea juhannussää!

Meillä juhannus aloitettiin jo eilen laittamalla työpaikan ovet normaalia aiemmin kiinni ja suuntaamalla porukalla terassille. Sivistyneesti yksille, tietenkin. Ilta vietettiin kahdestaan kotosalla, syötiin kanapitaleipiä paholaisenkastikkeella ja käytiin saunassa. Normimeininkiä siis. Kohta suunnataan vanhempieni mökille ja toivoisin todella, että sää oli hieman luvattua parempi. Sääjumalat, hoi!

Ilokseni olen saanut huomata, että blogini on saanut uusia lukijoita ja tässä välissä haluan toivottaa teidät tervetulleiksi blogini pariin. Toivon, että viihdytte. Otan myös mieluusti postia vastaan kommenttien, palautteen ja kehitysehdotusten tai toiveiden muodossa. Saa pa minulle kirjoittaa, vaikkei niin olisi asiaakaan. ;)

Nyt kuitenkin ajattelin tekaista vielä raparperi-marenkipiiraan ennen mökille lähtöä, joten pitemmitää pulinoitta:


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)