keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

OI, KATSO MITÄ NAAPURI TOI!

Olipa hankala päättää otsikoinko suomeksi vai englanniksi. Useinmiten englanninkielinen otsikko on lyhyempi, mutta myös sointuu suussa ja silmissä mukavammin. En oikeastaan tykkää hirveästi otsikoida englanniksi, Suomessa ja suomalaisia kun ollaan. Asia ei kuitenkaan ole vielä asennevamman asteella, eikä minulla ole mitään minkäänkielistä otsikointia vastaan, käytänhän toisinaan itsekin englantia. :) Mietitäänpä nyt vaikka tätäkin "oi, katso mitä naapuri toi"  tai "oh, look what the neighbor brought in". Tällä kertaa pointsit lyhyydestä menee kyllä suomenkieliselle versiolle, mutta jälkimmäinen kuulostaa jollaintapaa mukavammalta... vai mitä? No, otsikko on nyt suomeksi ja asia on sillä pihvi.

Nämä kaksi tapasivat patiollamme sateen jälkeen, vasemmanpuoleinen lisko saatu naapurilta. :)


Päivä hujahti ihan harakoille, enkä saanut juuri mitään aikaan. Ehkä lomalla voi niinkin päivänsä viettää? Aamurutiineihin on muotoutunut koiran ja kanojen ruokkiminen, munien kerääminen, kukkien ja tomaattien kastelu, pation järjestäminen päiväkuntoon sekä muita ihan tavallisia kotihommia. Aamupalaa nautin yleensä vasta myöhemmin, tänäänkin vasta reilusti yhdentoista jälkeen. Jonka jälkeen jumitin luvattomankin kauan patiolla istuskellen ja parinkin ystävän kanssa puhelimessa rupatellen.

Aika menee salakavalasti ja aivan huimalla vauhdilla ihan vaan möllötellessä. Ihan kuin se menisi vielä nopsempaan kuin silloin kun oikeasti teet jotakin, voiko se olla niin? Lomalla ollessa on iskenyt myös some-ripuli. Termi avattuna kuulostaa lyhykäisyydessään tältä: Some-ripulista kärsivä viettää sosiaalisen median (Facebook, Instagram jne) parissa ihan liian monta "ihan pikaisesti tsekkaan..."- hetkeä. Jopa edellistä oiretta primäärimpänä voidaan havaita, että potilas päivittää lomansa aikana some-tilejään enemmän kuin koko vuoden aikana yhteensä. Hoitomuotoa ei ripuliin ole varsinaisesti kehitetty, mutta monilla oireet vähenevät potilaan palattua työelämään.

Niin, muistittehan, että voitte seurata minua myös Instagramissa, josta löydyn käyttäjänimellä marbemilia. Blogin Facebook- sivulle (joka löytyy täältä) en valitettavasti Instagram kuviani jaa, mutta uudet postaukset löytyy tuolta fb:n kautta helposti sivusta tykkäämällä. :)

Oman maan mansikka...eh, naapurin mansikkamaalta. Naapuri #2 toi mukanaan mansikoita. :)

Arvaattekin nyt jo varmaan, mistä tämän postauksen otsikko? Aika mukavia naapureita meillä. :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

  1. Ei kai se haittaa, jos lomalaisella menee nuo oikea ja vasen välillä sekaisin... ;) t. se #1 naapuri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buhahahaa! Ei muuten ole eka kerta, sillä jo inssissä silloin joskus, saatto mennä nuo kaks sekasin! :D

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)