perjantai 11. heinäkuuta 2014

RANKKAA RENTOUTUMISTA

"Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin"  - JVG feat. Raappana


Moikkamoi evripadi! :) Aika rankkaa tämä lomailu. Kohta on jo ensimmäinen viikko takana ja missä hujauksessa se onkaan mennyt. Hetkittäin tuntuu, ettei varsinainen loma vielä ole alkanutkaan. Toisaalta, enpä ole ennättänyt tylsistyä. Mutten ole ennättänyt bloginkaan pariin, harrastukseni pariin. En, ennen kuin nyt. Ajattelin kertoa pikaisesti, mitä ensimmäiset lomapäivät ovat pitäneet sisällään.

Luvassa ei ole auringossa lötköttämistä, vaikka toki ennätin sunnuntaina hetken nauttia auringostakin. Aktiviteettia on ollut kyllä aivan laidasta laitaan ja ainakin  vielä viikonlopun yli näyttäisi jatkuvan. Ehkä ensi viikolla otan yhden päivän, jolloin nautiskelen vain ja ainoastaan olemisen ihanuudesta, auringosta, lekottelusta, kiireettömyydestä, lomasta. Mutta nyt yksi viikon kohokohtia - käyskentelyä kesäisen Savonlinnan rantamaisemissa Taikan, meidän nuorimman koiran kanssa, jonka jälkeen tutustuttiin johonkin ihan uniikkiin juttuun koko Suomen mittakaavassa. Taika sai sille tärkeää kokemusta kaupunkimiljööstä (bloggaaja myös! :D) seuraavan päivän koiranäyttelyä varten. Ja näkyypä kuvissa vähän rennon kaupunkireissun asuakin, vaikkei tämä mikään asupostaus olekaan. :)


Aihe on tämän blogin sisältöön ehkä hieman ronski ja mietinkin hetken, jättäisinkö sen kokonaan blogin ulkopuolelle? Sitten ajattelin, what the hell, blogihan koskee loppupeleissä pitkälti omaa elämääni ja sitähän tämäkin on. Päättäkää te, hyvät lukijat, onko aihe blogiini sopiva/ sopimaton?

The other side of Lordi - toinen totuus. Näyttely Savonlinnan keskustassa, jonka aiheena on maamme ainokainen Euroviisuvoittaja Lordi. Esillä on yhtyeen esiintymisasuja, lavasteita sekä Tomi Putaansuun taidetta. Osa tauluista on myös kaupan, samoin bändin fanituotteita. Itselle  näyttelyssä vierailu oli täysin uteliaisuuteen perustuva, olihan se nähtävä omin silmin nuo taidokkaasti tehdyt asut. En siis ole mikään Lodri-fani, mutta voisin kyllä suositella visiteeraamaan ko. näyttelyssä, mikäli sillä suunnalla liikutte. Ehdottomana bonuksena täytyy mainita henkilökunta, joka kertoi auliisti puvustoon liittyviä tarinoita, faktaa bändistä ja sen henkilöistä itsestään. Näyttely an avoinna päivittäin 29. heinäkuuta asti.
Näyttely kannattaa tosiaan käydä itse katsomassa. Lipun saa vitosella, joten eipä ole hinnalla pilattu. Henkilökohtaisesti olen aina ihmetellyt taidokkaasti tehtyjä pukuja ja kyllä Putaansuu, joka puvut valmistaa, omaakin huikean talentin! Pukujen näkeminen lähietäisyydeltä varmisti asian. Oli myös samalla mielenkiintoista tosiaan kuulla tekniikoista ja tarvikkeista, joita pukujen valmistukseen on käytetty. Sellainen minä olen, utelias. Uteliaisuus ajoi katsomaan näyttely, eikä kyllä kaduta. Ei tarvitse olla fani, ei tarvite tykätä edes musiikista, uteliaisuus riittää. Vähän erilaista kulttuuria.
No, sitten asiasta kukkaruukkuun. Käytiin tosiaan Taikan ja Martan kanssa jälleen koiranäyttelyssä, mutta siitä taidan kertoilla lyhyesti omassa postauksessaan, samoin "kesälomamatkastamme".  Tänään meillä lämpiää savusauna ensimmäisen kerran tänä kesänä ja vieraitakin on tulossa pienen lauman verran. Valmistelut aloitinkin jo eilen illalla, mutta vielä tekemistä riittää, jotta kaikki on ilta varten valmista.

Ajattelin, että olisi mukava antaa teille vapaus kysyä itsestäni, mutta taidan pelätä, ettei kukaan kysy mitään. Tiedättehän ne postaukset, joissa lukijat saavat esittää kysymyksiä bloggaajalle, joihin hän sitten vastaa yhdessä vastauspostauksessa? En åelännyt Lordin hirviöitä, vaikka hetkittäin niiden silmät näyttikin liikkuvan! Mutta pelkään, ettei kukaan kuitenkaan kysy mitään. Miten hassua?!
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)