lauantai 5. heinäkuuta 2014

SE ON LOMA NYTHeipsankeikkaa! Mitäpä minä kirjoitan itse postaukseen, kun tärkein tuli sanottua jo otsikossa? Minulla alkoi eilen tosiaan loma ja nyt ei tarvitse avata työpaikan ovea kokonaiseen neljään viikkoon, ei ainakaan työnmerkeissä. Tätä on odotettu. Aina edellisestä lomasta lähtien. Nero on se, joka Aurinkomatkojen sloganin on keksinyt! "Ainahan se on mielessä. Loma." :)

Jännä, että kesäkuun surkeudesta huolimatta, sitä on salaa mielessään toivonut ja uskonutkin siihen, että kyllä viimeistään kesäloman koittaessa se kesäkin ihan oikeasti tulee. Ja jos nyt yhtään on ennusteisiin ja iltapäivälehtien hehkutukseen uskominen, niin kesä todellakin saapuu! Ja minullahan ei tosiaankaan ole mitään sitä vastaan, vaikka aurinko porottaisi täydeltä terältä koko neljä viikkoa putkeen. Mieluusti ottaisin ihan rennosti ja viettäisin aikaani vähän auringosta nauttien. Ihmiset aina valittaa, kun on kylmä. Sitten kun on viikon tai kaksi hellettä, taas valitetaan. Minä en, rakastan lämpimiä kelejä! Myönnän, että makuuhuoneen lämpötilan ollessa 30+ hikoilen kuin pieni sika ja nukkuminen hikilammikossa ei aina ole kovin kivaa tai helppoakaan, mutta rakastan lämmintä. En valita.Ai, mitä lomasuunnitelmia? Olen varmasti koko intternetin tai ainakin blogosfäärin tylsin tyyppi, sillä lomasuunnitelmat ovat aikalailla olemattomat. Talon maalaus vaatii viimeisen silauksen ja eilen mainitsemani "rentoon kesänviettoon tehdyt hankinnat" pitäisi asentaa toimintavalmiuteen, niin sanotusti. Niistä tulette saamaan ihan oman postauksen sitten vähän myöhemmin. Saatamme tehdä yllätysmatkan maamme pääkaupunkiseudulle - Suomenlinna ja Korkeasaari kiinnostaisi, sillä tähän pienehköön ikääni en ole kummassakaan käynyt. Aivan oikein, en ole käynyt edes Korkeasaaressa. Siitä syystä sivistyksessäni lienee mustana ammottava aukko, joka olisi hyvä korjata. Sanotaan vaikka, että ennen eläkeikää nyt ainakin. Ja kun taas aloitin nämä paljastukset, niin samaan hengenvetoon voinen kertoa, että Lontoon kulmatkin taitavat olla tutumpia kuin Helsinki. Ja ei siellä Lontoossakaan montaa paikkaa ole, joihin aivan yksistäni löytäisin. ;) Meillä on kuulemma ihan kaunis pääkaupunki, miksei siihenkin joskus tutustuisi hieman lähemmin? Nämä toteutetaan ensimmäisen lomaviikon aikana, jolloin tuo armaskin lomailee. Sitten voinkin nauttia kolme viikkoa omasta ja auringon seurasta, mitä rennoimmissa tunnelmissa. :D


Mielestäni lomaa on kuitenkin se, ettei ole aikatauluja, ei kiirettä tai pilkuntarkkoja suunnitelmia. Että voi halutessaan vain nauttia elosta ja olosta, vaikka sitten omassa kodissaan tai omalla laiturilla lojuen nauttien auringon paisteesta, kotimaisista mansikosta ja kylmästä juomasta. Tai lähteä ihan extempore sinne minne mieleen juolahtaa. Lomalla ollaan niinkuin halutaan. Se on lomaa, vaikka se voi olla jollekin toiselle aivan muuta kuin minulle. Mutta tälläinen on minun lomani.

Kaikille lomalaisille ihanan lämmintä ja kaikinpuolin kivaa lomaa ja työnraskaanraatajille erinomaista ja rentouttavaa viikonloppua!

Kertokaahan toki, millainen teidän loma on?

(Kuvituksena pionit omasta penkistä poimittuna. :)
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)