sunnuntai 17. elokuuta 2014

HAAVEILLEN

Niin tämä päivä on menny - haaveillen. Haaveilin jopa, että blogipostaus syntyisi ajatuksen voimalla... Ei tuntunut tapahtuvan, kumma juttu! No  mutta, olen hirvittävän iloinen ja innoissani siitä, että viime päivinä blogini on saanut uusia lukijoita ja kommenttiboksissakin on päästy jutun juureen kiinni. Jotain on ilmeisesti jollain ihmeellä onnistunut tässäkin blogissa. Olen nöyrän kiitollinen blogini saamasta huomiosta keskuudessanne. Kiitos, kiitos, kiitos! Uskokaa tai älkää, mutta teillä ja kommenteillanne on enempi merkitystä minulle kuin uskottekaan. :)

Perjantai iltana oltiin miehen kanssa seuraamassa Noora Karman taikashowta Savonlinnassa ja siitä on tulossa lähipäivinä oma postauksensa. Ei ollut ollenkaan hullumpi tapa viettää perjantai - tai mitä tahansa - iltaa. Mutta palataan siihen piakkoin. 

Kuten tuossa jo totesin, on päivä mennyt haaveillessa. Heti aamupalan päätteeksi eksyin kuolaamaan laukkuja. Mitenkä yllättävää sekin nyt sitten on? Olen koittanut uusia laukkukokoelmaani kohti kestävämpiä ja laadukkaampia ratkaisuja ja olenkin onnistunut haalimaan itselleni muutaman. Pikkuhiljaa olen kuitenkin herännyt siihen, että iltalaukku minulta uupuu käytännössä kokonaan. Mutta ei huolta ihanat lukijat, onhan minulla jo sellainen kiikarissa (tai oikeammin kaksi)! Ajatus on muhinut jo alkukesästä takaraivossani, enkä tunnu pääsevän siitä yli.. Jompi kumpi näistä on siis hankintalistalla, kunhan vaan saan itselleni selväksi kumman kaa haluan matkaani jatkaa. Onko se Louis Vuittonin Eva vai Favorite?

Toinen päähäni syöpynyt laukku-unelma on edelleen Givenchyn Antigona. Vuodatin rakkauttani laukkuun jo ainakin täällä. Tunteet eivät ole valitettavasti viilenneet vaan tuo kaunokainen kummittelee mielessäni tuon tuosta. Haaveena onkin, että saisin kotiuttaa unelmani mustana kultaisilla metalliosilla. Musta on aina musta, se ei koskaan vanhene eikä poistu muodista. Ja mustana tämä unelma on saavutettavissa, vaikka se nyt hetken voi viedäkin. Tässäpä vielä se kaunokainen. Olen vaan ihan myyty tälle mallille, ei voi mitään...

kuva: net-a-porter

Laukkujen lisäksi haaveilin myös kukkapenkkien ehostavan itse itsensä. Suunnittelin vähän pihauudistuksia ja tuskailin samalla, miksei suunnitelmat toteudu yhtä helposti kuin ne syntyvät? Pation vieressä oleva kukkapenkki vaatisi uusia kukkia koiranpentujen viime kesänä kitkemien tilalle. Samalla ajattelin kaivaa kukkapenkin eteen vesiaiheen, joka on tämän kesän viettänyt kuivillaan varaston perukoilla... Ainakin näitä haluaisin ensi kesänä katsella omassa pihassani.

kuva: viherpeukalot
Liljoja, tulppaaneita, kurjenmiekkoja... Voisin sanoa rakastavani niitä. Ja kattokaa nyt, miten kauniita nuo ovat! Oma viherpeukaloni on vaan sen verran taidoton, että ei ole mitään takeita, että suunnitelmani toteutuisi. Mutta jospa ainakin yritän? Eli ensi kesää ootellessa.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)