tiistai 16. syyskuuta 2014

INSPIRAATIO: PUNAISET KOROT

Moikkamoi! Kirjauduttuani blogini hallintapaneeliin, en ollut uskoa silmiäni. Blogivierailut olivat singonneet ihan uusiin sfääreihin! Samalla hetkellä totesin joutuneeni hakurobottien hyökkäyksen kohteeksi, eihän mistään ykskaks tupsahda satoja uusia kävijöitä, lukijoista nyt puhumattakaan. Mutta ainahan sitä voi toivoa. ;)

Tänään on historian ensimmäisen, virallisen inspiraatio postauksen vuoro. Tättädädää! Punainen tulee aina syksyisin, mutta tänä vuonna se tuli itselleni jo kesällä. Sain nimittäin työkaveriltani maailman kauneimmat punaisen  väriset korkokengät. Tiedättehän, että ei ole vain yhtä punaista vaan niitä on lukemattomia. Ja nämä yksilöt olivat juuri omaa punaista aluettani koskettavat.  Kengät olivat hänelle itselleen liian pienet, kun taas minulle vain hieman napakat. Onni on kenkefriikki työkaveri! \0/
Kengät ovat jo nähneet parhaat päivänsä ja niiden historia onkin kysymysmerkkien täyttämä. Ne on pelastettu jonkin kuolinpesän jäämistöstä. Matsku on nahkaa ja päätelmieni mukaan kyseessä on kotimaiset kaunokaiset, pohjassa on valmistajan "leima", joka on osittain kulunut jättäen selvästi näkyviin vain Tampere- sanan. Muoto on hieman kärsinyt vuosien aikana ja kannat saaneet kolhuja, mutta silti niissä on sitä jotain. Ja kestävät minunkin omituisissa jaloissani, joissa ei siis avokkaat yleensä oikein pysy.... Olen näistä aika onnellinen! :)


Tässäpä vielä kenkien inspiroimaa asua, tuohon vielä kelloa/rannekorua, musta nahkarotsi ja avot! Melkolailla näköiseni asu. 


Mitä sanoo arvon raati? Mikä on oma syysvärisi?

Ja jos joku sattuisi tietämään kenkien valmistajan, saa senkin täällä kertoa. Olisin kiinnostunut mahdollisesta nykytuotannosta.
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)