sunnuntai 28. syyskuuta 2014

KARVAKAMUT KYLÄSSÄ

Huh, viikonloppu alkaa jälleen kerran olla ohitse. Ei tämä kyllä oikeasti ollut ollenkaan rankka viikonloppu, joten 'huh' on ihan väärä sanavalinta. Viikonloppuun mahtui runsaasti ulkoilua ja  mukavia hetkiä. Kaikkein mukavinta viikonloppu oli varmaankin karvakamujen mielestä, sillä ajokoirat pääsivät omiin hommiinsa metsään ja Nerille saapui kavereita kylään. Tällä kertaa mukana oli myös uusi, minikokoinen tuttavuus. :)


Valloittava pikkuherra, joka rakastui Neriin korviaan myöten. Reippaasti hän seurasi meitä myös suolle sekä useamman kilometrin meillekkin aika vaikeakulkuisessa maastossa. Vain vaikeimmissa paikoissa autettiin hieman ottamalla syliin.

Nämä pojatovat vielä nuoria koltiaisia, mutta on aina ihana nähdä, että vanhakin vielä välillä nuortuu ja innostuu ihan leikkimään. Neri kun on jo yhdeksän vuotias. Hyvässä kunnossahan se kaiken kaikkiaan on ja toivonkin uskon, että yhteisiä vuosia olisi vielä useita edessä.
Viikonlopun yksi iloisista asioista oli uusi läppäri ja siitä tulette nyt varmaan kuulemaan hetken kuluttua lisää. Joko nyt tekniset ongelmani olisi selätetty? Jos ei, niin sitten en ala ollenkaan! Olen nyt tässä muutaman tunnin koittanut tutustua uuteen ystävääni. Katsotaan, miten yhteistyö alkaa sujumaan? Ensimmäinen yhteistyö alkaa olla pulkassa tämän postauksen myötä. :)

Ihanaa uuden viikon alkua ruutujen toiselle puolelle!

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

3 kommenttia :

  1. Ihanat mustiaiset ja ruskis ;) saithan sie kumminkin hyviä kuvia napattua! Nerppahan onkii ikinuori :) Ja miten suloisia pojat onkaan viimeisessä otoksessa <3 :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että sain tarkennuksen sattumaan tuonne Nerin kinttuun pusukuvassa. Se vähän harmittaa. Toki noissa ois monta muutakin juttua, jotka osin halunnut olevan toisin, niinkun taustojen syväterävyys jne, mutta oli aika haasteelliset kuvauskohteet. :D

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)