keskiviikko 17. syyskuuta 2014

RAPAKUNNOSSA

Heissan! Se on taas vaihteeksi urheiluhulluus iskenyt meikään! Lenkillä käyn säännöllisesti, mutta kaikenlainen todellinen lihastreeni on... no, niin ja näin. Olettekos nähneet tv:ssä pyörivän Gainomax  mainoksen, jossa mainostetaan netin kautta osallistuttavia livetreenejä? No, minäpä olen. Innostun melkolailla helposti kaikesta uudesta ja koska kärsin orastavasta kriisistä takapuoleni suhteen ja koska lihaskuntotreeni on taas jäänyt tasolle nada, tuumasin että tätä on kokeiltava. Niinpä eilen kokeilin.

Jo eilen illalla käteni ja jalkani olivat muuttuneet keitetyksi spagetiksi. Aamulla ja päivällä ne olivat ihan jees, mutta lenkiltä palattuani olen ollut täysin voimaton ja pikkuhiljaa jäykistyvä, kyttyrässä töpöttävä reppana. Siis, miten huonossa kunnossa voin olla? En oikein usko itsekään. Osallistuin vinyasa joogaan, jonka mm. kerrottiin lisäävän voimaa. Ei ehkä ollut itselleni oikea lajivalinta, en nimittäin koskaan aiemmin ole kokeillut minkäänlaista joogaa...No, minähän tietty ajattelin, ettei se nyt niin vaikeaa tai rankkaa voi olla. :D

Nyt viisaampana (ja rampana, haha) olen valinnut seuraavaksi missiokseni joogan alkeet lauantaina. Ehkä sen jälkeen omakin koirani on vaivattomampi, sujuvampi ja hallitumpi? Eilen kesken livetunnin olin (taas) vuosisadan ääliö, sillä mieleeni ei heti tullut joogaliike nimeltä koira vaan jotain ihan muuta. Luvassa olisi myös kahvakuulaa, pilatesta ja "aitoa energiaa" - siis jos vaan tästä tokenen!...?

Namaste.


SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

  1. Mulle jooga on jotain karseaa kidutusta, olen niin kanki ettei keho meinaa millääm totella :D

    VastaaPoista
  2. No ei miunkaan kroppa ollut ihan samaa mieltä kaikesta. Mut jospa nyt kokeilen niitä alkeita, josko se siitä? Jos ei, niin sitten olkoot miun puolesta. Tiijätkö, tunnilla oli joku Maikki ja mie mietin koko tunnin, ootko se sinä (ihan niinku Suomeen ei saattas sattua paria muutakin Maikkia... :D)? Taisin saada vastauksen tuosta siun kommentista. :)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)