torstai 11. syyskuuta 2014

VÄHÄN VANHAA, VÄHÄN UUTTA

Hey darlings! Oon tässä vähän fundeerannut. Olen ajatellut asettaa itselleni pientä aikataulua blogin suhteen lähinnä siitä syystä, että saisin elämääni jonkinlaisen järjestyksen. Tällä hetkellä tuntuu, että aikatauluttamaton elämä ei sovi minulle. Sitä suunnittelee kaikenlaista, saa jopa hyviä ideoita silloin tällöin, mutta ihan yhtä helposti niitä suunnitelmia voi siirtää seuraavaan ja seuraavaan päivään. Kun sitten viimein aloittaa toteutuksen konkretian tasolla, ei ideat välttämättä enää tunnukaan ajankohtaisilta. Teksteihin on jäänyt ihan liikaa luonnoksia, joista aika on jollain tapaa ajanut ohi. Hukattua aikaa, toisin sanoen.

Niistä se idea sitten osittain lähti. Teemat! T niinkuin teema, tiistai ja torstai. Eli tästä eteenpäin tiistaisin ja torstaisin pyrin postaan aiheista inspiraatio ja ... arkistosta. Inspiroiduin tässä taannoin kovastikin kesäkurpitsasta. Jopa siinä määrin, että tähän postaukseen lipsahti sana inspiraatiovihannes. Älytön sana, tuskin edes oikeasti suomea, mutta jos on yhtä omituinen kuin olen, niin siitäkin saattoi inspiroitua. Tässäpä siis idea toiseen teemaan. Tiistaisin siis inspiraationi lähteitä, torstaisin muistellaan menneitä lähempää ja kauempaa, ainakin siihen asti, että julkaisukelpoiset luonnokset ja luvatut postaukset (joita niitäkin taitaa olla aikas pitkä lista??) saadaan hoidettua.
hattu Eilatista // pusero Lindex // farkkushortsit H&M // laukku Mulberry // sandaalit Boohoo.com


Teematorstait alkoi nyt. Kuvassa meikäläislikka töröttää Mikkelin St. Michel- raveissa. Olin itse ehkä kaikkein eniten ihastunut lookiini, mutta tuo ainokainenkin kuva on vaan jäänyt julkaisematta. Vaikkei säät ihan noin kevyttä varustusta enää sallikaan (mutta onhan silti ollut ihanan lämmintä vuodenaika huomioon ottaen), niin voihan sitä aina muistella mennyttä kesää. Ah ja voi, miten se olikin lämmin! Kesällä tuo hipahtava tyyli viehätti kovasti ja varsinkin kesään se sopikin. Talvipakkasilla ehkä himppasen epäkäytännöllinen? :D

Mitäs sanotte (asusta, teemaideasta tai mistä tahansa): jeesjees vai nounou?

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 kommenttia :

 1. Loistoidea kaikin puolin. En äkkiseltään edes muista, missä kesäriennoissa itse olin tuona viikonloppuna, mutta arvasin heti asukuvastasi, missä se on otettu. Kiitos, pelastit perjantaiaamuni ;)

  VastaaPoista
 2. Jeesjees molemmat :). Asu on hyvinkin ihastuttava ja tuo pusero on ihan paras!
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tuo pusero on kyllä ihan paras, onneks mentiin shoppailee ja onneks löysin sen! :) Nyt vaan ideoita kehiin, kuinka sitä vois käyttää myös talviaikaan?

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)