lauantai 27. syyskuuta 2014

VEGESIPSIT

Hei lauantaita! Ihana sää täällä meidän nurkilla ainakin, joskin hieman tuulinen. Ei haittaa, aurinko kuitenkin paisteloo mukavasti. :)

Tämä ei ole ihan perinteinen ruokapostaus ja jouduinkin miettimään tähän lisättäviä tunnisteita ihan hetken aikaa, mutta päätin silti tägätä tämän myös ruualla. Syötäväksihän vegesipsit noin lähtökohtiasesti ainakin on tarkoitettu. Näin olen ymmärtänyt. Miksi sitten tunnisteena on myös koti? Se selviää pian!Ostin eilen aamulla töihin mennessä aamupalaksi jugurttijuoman ja koska mieleni teki myös jotain suolaista, nappasin silmiini osuneen vegesipsipussin matkaani. En malttanut odottaa, että pääsen sisällön kimppuun. Kun viimein sain pussin auki ja ensimmäisen sipsin suuhuni, oli pettymys aivan totaalinen! Järkyttävän makuisia, piste. Siihen jäi se kulinaarinen nautinto. Nuuhkaisin pussin sisältöä ja mieleeni tuli vedessä jonkinaikaa lionneet, märät lehdet. Olisin siis yhtä hyvin voinut käydä pihalta keräämässä puista pudonneita lehtiä ja pistellä niitä poskeeni. Yäk. Maistatin näitä herkkuja myös työkavereilla ja jopa tutummilla asiakkailla, eikä kukaan näihin tykästynyt - päinvastoin. Näin irvistelyä, sain "hyihitto"- kommentteja ja joku jopa sylkäisi suustaan vähän maistetun sipsin roskiin. Joko me ollaan koko porukka sivistymättömiä tollikoita tai sitten sipsit tosiaan olivat pahoja. Epäilen viime mainittua.

Heitin pussin jo kerran roskiin työpaikalla, mutta noukinkin sen sieltä pois. Mieleeni juolahti, että jos ei ne kelpaa syötäväksi, niin ehkäpä niistä saisi kivan syksyisen koristeen? Toki ajattelin myös sitä reilua kahta euroa, jonka pussi kustansi, haha. Niinpä vegesipseistä tulikin syyskoriste olohuoneeseen, vaikkakin niitä tarvitsisi tähän astiaan toisen pussillisen... Juu, ei. En enää koskaan osta vegesipsejä. En syötäväksi, en koristeeksi tai miksikään muuksikaan. Valitettavasti en voi suositella näitä kenellekään - ainakaan elintarvikekäyttöön. Jos joku haluaa kopsata sisustusideani, niin se on vapaasti käytettävissä. Voi tosin olla, että jotain tälläisiä saa ostettua nimenomaan sisustuskäyttöön tarkoitettuna ja halvempaan hintaan, siitä en tiedä?


Onko teillä yhtä surkeita kokemuksia? Jos ei juuri näistä niin jostain muusta, jonka olette odottaneet olevan hyvää ja herkullista? Toki saa koristeideaanikin kehua/haukkua. :)

SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)