lauantai 11. lokakuuta 2014

(EI AIHETTA, HUONO MIELIKUVITUS)

Ohhoh! Venähtipä muutama päivä ihan muissa touhuissa kuin blogin parissa. Omasta mielestä ihan lohdullista, että on vielä muutakin elämää kuin tämä blogi. On vielä ihan oikeita ihmiskontakteja naamatusten ja harrastuksia, joissa en istu pärstä kiinni tietokoneen ruudussa. Vaikka aika pitkälti elämä viime mainittua onkin. Eikä sillä, että missään nimessä väheksyisin teidän ja tämän blogin minulle tuomaa iloa! 

Viime viikolla muun muassa tapasin pitkästä aikaa rakkaan, pitkäaikaisen ystäväni sekä ihanan ja pirtsakan kummityttöni. Lupauduin tyttöjen iltaan, jollaista en muista harrastaneeni...no, varmaan ihan liian pitkään aikaan. Olin monena päivänä jotenkin hirmu onnellinen, ihan ilman sen kummempaa syytä.  Toisaalta loppuviikkoa kohti tunnelma hieman latistui huonosti nukuttujen öiden takia. Kuuhulluus vai mikä lie valvotti?

Ei minulla nytkään ollut mitään tärkeää tai viisasta sanottavaa, ajattelin vain tulla kertomaan olevani kunnossa. Kunnossa muuten, paitsi nenä on tukossa tai sitten se vuotaa. Olen nyt useampana viikonloppuna laittanut merkille tämän ilmiön. Ja siis vain viikonloppuisin. Silloin kun on aikaa nauttia kiirettömistä aamuista omassa kodissa, kärsin toistuvasti räästä ja tukkoisuudesta vuoronperään! Tosi kiva. 

Teematorstai jäi nyt siis tältä viikolta väliin, mutta ensi viikolle on luvassa (vihdoin ja viimein) viime keväiseen Eilatin matkaan liittyvä postaus. Luonnoksissa on viritteillä jos jonkinlaista postausta, milloin vaan saisin ne jotenkin kaikki ulos? Mietin tässä myös, kiinnostaisiko teitä esimerkiksi sellainen sarjaluontoinen juttu kengistäni. Haluaisin saada jotain tolkkua vaate- ja kenkävarastooni. Lupautumalla postaamaan teille jokaikisen parin kuvien ja pienen tarinan kera, homma tulisi ehkä paremmin hoidettua? Mitäs sanotte, kiinnostaisiko kengät?

Nyt oikein mukavaa ja voimaannuttavaa viikonloppua! Ja hymyä huuleen toivottaa kuvan kera myös meidän Taika.  :DSEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 kommenttia :

 1. Kiinnostaa tietenkin! :)
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat kenkäkuvat on tänään napsittu. Hyvä, että edes joku on myöntänyt kiinnostuksensa, sillä olisin varmaan alottanut sarjan joka tapauksessa. :D

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)