tiistai 21. lokakuuta 2014

INSPIRAATIO x 3

Moido! Viime kerrasta luiskahtikin useampi päivä, joten lienee syytä kertoilla hieman kuulumisia ja selittää, missä sitä on luuhattu. Viikonloppu meni sosiaalisissa merkeissä, sillä perjantai iltana meille saapui vieraita ja lauantai vietettiin mieheni siskon syntymäpäivillä. Kyseessä oli mukavan rennot juhlat ruokailun, saunomisen, paljuilun sekä yhdessä olon merkeissä. Oikein mukava viikonloppu, vaikka sunnuntai palauttikin kyllä heti ruotuun siivoilun ja pyykkäilyn muodossa. Sunnuntai iltana päätin ottaa ihan vain rennosti tv:n äärellä, vaikka samalla teinkin pikkusäätöjä blogin taustalla. Joku teistä onsaattanut huomata pikkumuutoksia ja ainakin sunnuntaina blogin etusivulla vilahteli vanhoja postauksia uusina aiheina. Pahoittelut viimeisestä.

Nyt kun viikonloppu on pikakelattu ja poissaololleni saatu alibi, voisinkin mennä tämän päivän aiheeseen - teematiistaihin. Tällä kertaa otan esille normaalin yhden asian sijaan kolme tällä hetkellä itseäni kovasti innostavaa asiaa. En osannut valita näistä, joten miksipä en siis kertoisi niistä kaikista?

Tennarit. Joo, nyt se on iskenyt minuunkin, tennari villitys nimittäin. Ja nyt ei siis puhuta mistään juoksukengistä vaan ihan vaan tennareista. Kaapistani löytyy tällä hetkellä varrettomat Kurt Geigerin nahkatennarit, niitti- ja solkiyksityiskohdin sekä samaa värimaailmaa edustavat, myöskin nahkaiset Betty Londonin kiilakorkoiset tennarit. Myös näistä löytyy niittejä, joskaan ao. kuvast ne eivät juurikaan näy.Taidan tykätä niiteistä? Nyt kuitenkin mieleni halajaa mustia, tasapohjaisia ja niitittömiä (huom!) tennareita, joita ehkä voisi käyttää myös talviaikaan lumikeilelläkin.Yhdet on jo kiikarissa, mutta niiden hinta on tällä hetkin tekijä, joka jarruttaa. Kamppailen asian suhteen lähinnä itseni kanssa. Kuistin sisustus. Viimein uusi kuistimme alkaa olla viimeisiä silauksia vaille valmis. Pari juttua pitää vielä hankkia ja sitten olen siihen jokseenkin tyytyväinen. Harmi vaan, että kelien viiletessä kuistilla ei tule vietettyä aikaa kuten leudompien kelien aikaan. Joka tapauksessa sisustus alkaa olla valmis ja rakas älypää ao. kuvassa liittyy sisustukseen olennaisesti. Toteutin viimein eräänlaisen haaveeni ja teetätin kuvasta taulun. Jo pitkään olen miettinyt, miten kiva olisi, jos seinillä olisi "omien kätten jälkiä". Tuo kuva on nyt ikuistettu kanvaasille ja matkalla seinällemme. Jänskättää, miltä lopputulos näyttää. Ja jospa sitten viimein saisin aikaan kuistista sen jälkeen- postauksen, kun kaikki on valmista...


Ostolakko. Tämä oli pakko mainita kolmantena, koska ajatus kiehtoo itseäni kovasti ja on sopivasti ristiriidassa ensimmäisenä mainitsemieni tennareiden hankkimisen suhteen. Olin tätä jo mielessäni ajatellut parin viikon ajan (jona sinäkään aikana en ole ollut lakossa...), mutta tänään Mungolife toi aiheen ajatuksistani julkisuuteen. Jännää, miten ihan ventovieraat ihmiset ajattelevat samoja asioita toisistaan täysin tietämättöminä. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun näin käy. Viime viikolla eräs toinen blogi kirjoitti aiheesta, jota olin itsekin makustellut ajatuksissani ja jopa kuvannut materiaalia postausta varten. Enivei, ostolakossa itseäni on askarruttanut eniten se, kuinka pysyisin päätöksessäni? Jotenkaan mitkään palkintosysteemit eivät ole juttuni. Suurempi tarve olisi kuitenkin päästä olemassa olevista tavaroista eroon kuin haalia uusia. Poikkeuksena ne tennarit, jotka tarvitsen tahdon.  Jään kypsyttelemään ajatusta. 

Vinkkejä lakkoiluun otetaan vastaan! :)
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)