maanantai 6. lokakuuta 2014

LV EVA

Heissansaa! Mystinen kirjainyhdistelmä. :D Koiraihmisille jälkimmäinen EVA ei ainakaan ole mitenkään mairitteleva, se nimittäin tarkoittaa, ettei koiraa voida arvostella koiranäyttelyssä. Hevosihmiset tietävät, että LV tarkoittaa lämminveristä hevosta. Kaltaisilleni kassialmoille kirjainyhdistelmä on kuitenkin päivän selvä: Louis Vuitton Eva!

Pitkään piti tätäkin hankintaa jahkata. Kerran oli jo lähes Vuittonin liikkeen ovenkahvassa kiinni, mutta Oxford Streetillä vyöryvä ihmismassa vei heiveröisen suomineitosen mennessään ja sinne jäi Eva sillä reissulla. Nyyh. Olisi pitänyt yrittää kovemmin taistella ihmismassoja vastaan. Tosin ehkä niin oli tarkoitettu? Olin jo aiemmin etsinyt eBaysta, Huuto.netistä ja Tori.fistä sopivaa kohdetta. Koska sopivaa kohdetta ei löytynyt, oli tarkoitus hankkia laukku uutena keväisellä Lontoon matkallani. No, me tiedetään kuinka siinä kävi. Nyt sitten hiljattain sopiva laukku ja myyjä löytyi  vihdoin Skotlannista eBayn kautta eikä tarvinnutkaan odotella seuraavaa Lontoon reissuani! Jei! Tarkkasilmäiset saattoivat bongata veskan jo tässä postauksessa.

Eva muutti kaikkine tykötarpeineen kuitin kera Suomeen ja meille. :) Vaikka se onkin second hand ostos, muistuttaa siitä vain muutama pieni naarmu laukun etupuolella olevassa laatassa. Muutoin laukku on priimassa kondiksessa ja siitä on kaverikseni vielä vuosiksi eteenpäin. Olen siis kaikinpuolin tyytyväinen ratkaisuuni ostaa käytetty laukku. Tietysti hinta oli uutta jonkin verran edullisempi, mutta second hand ostoksiin liittyy myös eettinen puoli. Toiselle tarpeettomaksi käynyt tavara jatkaa elämäänsä jonkun toisen kaverina.

Alkuun havittelin kyllä tätä laukkua vaaleana Azur- kuosissa, mutta mieli muuttui jossain vaiheessa Ebenen eduksi. Onhan tumma laukku helpommin ja monipuolisemmin yhdisteltävissä eri asuihin ja tilanteisiin sopivaksi. Eva on myös siitä mukavan monikäyttöinen, että sitä voi käyttää useampana eri variaationa useamman hihnansa ansiosta.  Ja aikalailla passeli myös kokonsa suhteen. Eihän tähän läppärit ja kamerat sentään sovi, mutta päivä- ja iltakäyttöön tärkemmille tarvikkeille se on pieni tilaihme.
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)