lauantai 15. marraskuuta 2014

ARPAONNISELLE TUOKSU

** MUOKS.10.12.14 klo 21.52. Arvonta on päättynyt!! **

Moikkamoi vaan kaikki! Tässä viime viikon aikana blogissani käyneet ovat saattaneet ihmetellä, kun vanhoja postauksia on vilahdellut uusina ja pian kadonneet taas sinne, mistä tulivatkin. Joku on saattanut huomata, että banneri ja blogin kuvaus on hieman muuttuneet. Myös muu ulkoasu on saanut pientä muutosta osakseen ja tunnisteiden kanssa olen tehnyt pientä jumppaa, joka kylläkin jatkuu vielä. Tuosta tunnisteiden muokkaamisesta, on johtuneet ne vanhojen postausten ilmestyminen uusina.  Varmaan siinä siivoillessani, olen sitten painanut väärää nappia ja postaus on pompannut uudeksi?. Mene ja tiedä. 

Uusi banneri ei nyt ihan miellytä itseäni, saa nähdä minkä aikaa annan sen olla? Pitää sitä nyt vähän makustella. Muuten pienet muutokset piristivät ainakin omaa mieltäni, toivottavasti myös teidän? Tälle pienelle uudistusvimmalle on ollut syykin, sillä halusin aloittaa kolmannen blogivuoden uudistuneella ilmeellä, vaikkakin se on vielä osittain työnalla. Kyllä. Kuplia ja kimallusta- blogi täytti eilen 2-vuotta!

Matka tähän pisteeseen on sujunut toisinaan helpommin, toisinaan hieman takkuillen. Aina ei ole ollut sanottavaa, toisinaan on ollut virtaa enempikin. Julkaisen piakkoin postausta siitä, mistä Kuplia ja kimallusta sai alkunsa ja ajatuksia, joita matka tähän pisteeseen on itsessäni herättänyt - jos nyt ketä kiinnostaa sellainen pohtiva julkaisu? Tämän postauksen takoitus on osoittaa kiitollisuutta teille lukijoille, ihanaa kun olette jaksaneet juttujani. Toivoisin jatkossa olevani entistä parempi tässä touhussa ja, että voisin piristää vaikka edes yhden ainoan lukijan päivää jutuillani. Olisin myös mielelläni enempi vuorovaikutuksessa kanssanne, vaikkapa kommenttien  muodossa. Mutta kiitos näistä kuluneista vuosista ihan jokaiselle teistä, olitpa uusi tai vanhempi tuttavuus. Kaikki te olette yhtä tärkeitä ja arvokkaita.

Kaksi vuotiaan blogitaipaleeni kunniaksi haluan piristää ainakin yhden lukijani päivää laittamalla pystyyn arvonnan! Vähään aikaan näitä ei ole nähtykään, joten lienee korkea aika. Joku saattaa muistaa blogikirppikseltäni Marc Jacobsin Daisy- tuoksun? Kun tuoksu ei käynyt kaupaksi, keksin arpoa sen jollekin teistä täällä blogissa. Siis, jos se jollekin kelpaa, kun siitä nyt on otettu ne muutamat suihkaukset. Korostan siis, että kyseessä ei ole ihan uusi, kelmuissa oleva tuote. Ostin tuoksun itselleni, mutta osoittautui, ettei se sovikaan minulle. Koska sitä on mielestäni älytöntä pitää kaapissa vain tyhjänpanttina, haluan nyt lahjoittaa sen jollekin sitä haluavalle. :)

** MUOKS. 10.12.14 klo 21.52. Arvonta on päättynyt!! **

Eli 100 millilitraa Daisyä lähtee tämän arvonnan voittajalle! Osallistut arvontaan kommentoimalla blogiani 30.11.2014 klo 18 mennessä. Toivotan kaikille tasapuolisesti arpaonnea! Saa vinkata myös kaverille. ;) Hauskaa lauantai iltaa kaikille!14 kommenttia :

 1. Ihana arvonta, toivottavasi arpaonni suosisi! =)

  VastaaPoista
 2. Tottakai tähän täytyy osallistua, onhan tuo pullo jo niin kaunis:)

  VastaaPoista
 3. Jaahas, periferia-laajakaista teki tepposet, tottakai voit poistaa ylimääräisen osallistumisen, kyllä yksikin kerta riittää!

  VastaaPoista
 4. Hei! Bongasin tämän blogin justiinsa kun taas kerran etsiskelin muiden mielipiteitä mun ehkä tulevista ostoksista. On kyllä mukava blogi sinulla, tykkään! Eikä mua mitenkään haittaisi vaikka tuon tuoksun voittaisin, on meinaan yks lemppareista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan ja mukava, jos blogistani olet saanut vinkkiä johonkin asiaan. Vastaan kyllä mielusti, jos jokin jäi vielä askarruttamaan. Ja onnea myös arvontaan. :)

   Poista
 5. Tää ei oo yhtään tuttu tuoksu, mutta tottakai osallistun arvontaan ;)
  -Mimmu-

  VastaaPoista
 6. Itselleni arpaonnea! ;)

  Blogi mielenkiintoinen ja aina lueskelen uusimman postauksen :) Mukava myös lukea mitä sinulle kuuluu nykyään :)

  -Sari-

  VastaaPoista
 7. Kai se miekii osallistun arvontaan, vaikkei ookkaan tullu mokomaa tuoksua nuuhkittua aikaisemmin :)

  VastaaPoista
 8. Mukana kivassa arvonnassa :)
  saya
  sayav(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa! :) Sulla on tosi kiva blogi, jatka vaan samaan malliin :p

  VastaaPoista
 10. Lähdenpä mukaan arvontaan, en ole tätä vielä kokeillutkaan.

  VastaaPoista
 11. Mukana kivassa arvonnassa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)