sunnuntai 9. marraskuuta 2014

KENKÄKAAPILLA: KG SERENA

Moikkamoi! Onpa ollut hektistä taas viime päivät! Työpäivät ovat venyneet ja uudet asiat ovat saaneet pään ihan pyörälle. Tai oikeammin pää on tuntunut kovinkin tyhjälle siinä vaiheessa kun illalla on kotiovelle asti päässyt. Ensi viikko mennee vielä samanlaisissa merkeissä, mutta toivottavasti meno alkaa sitten jo helpottamaan ja tasaantumaan?  Kärsii nämä vapaa-ajan harrastukset, ei muuten...

Eilinen vierähti jo onneksi vapaalla. Nukuin piitkät yöunet ja kävin Nerin kanssa kävelemässä heti aamupäivällä. Iltapäivä oli varattu kummityttöni 1-vuotissynttäreille. Ja illansuussa kotiutuessamme, meille puolestaan tuli vieraita. Ja tänään vielä vanhempanikin tulivat meille Isänpäivän viettoon. :)

Sunnuntai illan iloksi on nyt tarkoitus aloittaa uusi postaussarja, josta jo hieman aiemmin mainitsinkin. Ajattelin käydä kenkävarastoni läpi ja julkaista jokaisesta parista pienen jutun kuvien kera teille. En tiedä, onko siinä mitään järkeä, mutta minulla onkin tässä oma lehmä ojassa, sillä ajattelin onnistuvani tehtävässä huomattavasti paremmin, kun olen sen teille lukijoille luvannut suorittaa. Annan ehkä armoa itselleni sen verran, etten lupaa tiettyä päivää tai rytmiä näille, mutta postaukset tunnistatte 'Kenkäkaapilla'- otsikosta. Ja jos tunnisteita joku käyttää, niin avainsana on, yllätys yllätys, 'kengät'. Projektin tarkoituksena on päästä eroon käyttämättömistä kengistä tavalla tai toisella. Samaa projektia kaipailee kyllä myös vaate- ja kosmettiikavarastoni...
Kengät # 1: KG by Kurt Geiger - Serena. Aloitetaan nyt kuitenkin niistä kengistä ja järjestyksessään uusimmista ja yksistä tämän hetken lemppareista. Nämä KG:n mokkanahkaiset kengät ostin loppukesällä alennettuun hintaan. Kävi taas kerrankin tuuri, sillä nyt näiden hinta on jotain ihan muuta! Eilen totesin, että pitänee viedä kengät suutarille ja laitattaa luistamattomat pohjat kenkiin, niin on lumikelilläkin mukavampi kuljeskella. Muita miinuksia en vielä ole näille keksinyt. Kengissä on sopivasti korkoa, mutta näillä jaksaa hyvin koko päivän, kun korko on tuollainen paksu. Hapsut ja niitit tuovat asennetta. Nuo niitit on oikeasti aika terävät, mutta nuo hapsut vähän pehmentää niitä, ainakin ajatustasolla. Ja mikä parasta, ei nauhoja, joiden kanssa vatuloida lähtötohinassa tai kenkiä riisuessa.


Olen aikalailla tykästynyt Geigerin kenkiin ylipäänsä ja kaapista löytyykin jo useammat yksilöt. Niistä kuitenkin myöhemmin lisää. :)

Vielä ennättää toivottaa hyvää Isänpäivää kaikille isille, toivottavasti päivä on ollut mitä onnistunein.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)