sunnuntai 30. marraskuuta 2014

KENKÄKAAPILLA: PUNAISET NILKKURIT

Voihan kiire ja kaamos! Kun näihin vielä lisätään tehottomuuden tunne, onkin turha enää selitellä mitään. Se tunne, kun on liikaa palloja ilmassa, etkä saa niitä kaikkia kiinni... Sitä on nyt liikkeellä, enkä pidä siitä yhtään. Tätä päivää ei paljon parantanut se tyyppi, joka aamusta näkyi pelilistä. Ainoana vapaapäivänä viikosta, olo on entistä väsyneenpi ja halu jäädä sänkyyn lähes ylitsepääsemätön. Mutta tästä noustaan, ihan niinkuin nousin sängystäkin - hitaasti, mutta varmasti.

Ajattelin jatkaa hajuvesiputelin arvonta-aikaa, kun siitäkin muistuttaminen on jäänyt ihan retuperälle blogin tavoin. Haluaisin kuitenkin vielä tarjota mahdollisuutta useammalle saada tuo hajuvesi omakseen, jonka vuoksi päätinkin yksinoikeudella jatkaa arvonta-aikaa 10.12.14 klo 20 asti. Arvontaan pääset klikkaamalla tästäAntakaa sapiskaa, jos olen sen mielestänne ansainnut. :) Mutta nyt otsikon mukaiseen postaukseen eli jatketaan kenkäkaappini penkomista. Mikäli ensimmäinen osa jäi näkemättä, pääset postaukseen tästä.


Kengät # 2 Hush Puppies: malli? Nämä rakkaat ovat jo vuosia vanhat ja silti yhdet lemppareistani. Näihin en muista liittyvän mitään varsinaista tarinaa, todennäköisesti tuo ihana punainen väri riitti hankkimispäätökseen jo silloin joskus. Yksi miinuspuoli näissä on ja se on nuo nauhat, en voi sietää niitä! Ne asettaa rajoitteen, enkä voi käyttää näitä kuin leveämpien lahkeiden kanssa, joiden alle nauhat saa muka näppärästi piiloon. Kenkien mukana tuli ihan tavalliset, sävysävyyn sopivat nauhat, mutta minne lie hukkuneet? Ja miten vaikeaa voi olla punaisten nauhojen metsästys! Eipä ole vielä tähän päivään sellaisia löytynyt. Käsittämätöntä!

Onneksi nämä on muuten niin mukavat, että siedän jotenkin tuota negatiivista ominaisuutta. Matskuna on nahka, joten kengät on tosiaan kestäneet käytössä jo vuosia, tosin kaipaisivat nyt kyllä pieniä hoitotoimenpiteitä, rasvaamalla ja mahdollisesti vielä lisäämällä suoja-ainetta (monissa nahkabalsameissahan on jo itsessään myös kosteussuojaa mukana) saa yleensä ihmeitä aikaan. :) Koiran hampaan jäljet(!) ja muut korkoihin tulleet naarmut on tietysti hankalampi juttu. Hampaanjälkiä en muistanutkaan ennenkuin ne kuvatessa havaitsin, onneksi on sen verran kovaa matskua tuo korko, ettei pentukoiran hampailla ole kummoista tuhoa saatu aikaan. :D Koirat ❤︎Tämäkin pari on tälläinen mukavuuspari, joilla jaksaa hyvin pitempiäkin aikoja. Korkoa on jonkin verran, muttei liikaa. Lisäksi ihastun aina vaan uudelleen tuohon väriin ja noihin "pitsi" yksityiskohtiin. :) Mikä sen mukavampaa kuin ihastua omiin tavaroihinsa kerta toisensa perään. Niinhän sen kuuluisi olla monessa muussakin asiassa elämässä. Että ihastutaan ja rakastutaan jo olemassa olevaan ja vaalitaan sitä.

Näihin tunnelmiin... Muistuttelen vielä iltasella tuosta arvonnasta ja jatkoajasta. Mukavaa sunnutaipäivän jatkoa teille. Mie kipasen lenkille, jonka jälkeen olisi tiedossa peijaiset. Helppoa tänä viikonloppuna syömisten suhteen kun eilen koulutuksessa oli valmiit eväät ja illalla vielä pikkujouluillallinen, tänään jonkinsorttista hirviateriaa tiedossa. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)