tiistai 4. marraskuuta 2014

PAREMPAAN PÄIVÄÄN

Monille meistä pimeä vuodenaika on väsyttävä ja jopa ahdistava. Aamuisin voi olla vaikeaa nousta sängystä ja koko päivä voi mennä ohi kuin sumussa. Puhumattakaan, jos sattuu olemaan maanantai aamu. Viikonloppu on luiskahtanut käsistä ja monelle arki töihinpaluineen on edessä. Eilen aamullapa olin täynnä energiaa, maanantaista huolimatta. Nousin ennen aikojani ja ennätin itselleni poikkeavaan tapaan tehdä vaikka mitä ennen töihin lähtemistä. Mutta ennen kaikkea, ennätin nauttia ihanan aamupalan! Eipä kuulkaas turhaan aamupalan tärkeyttä mainosteta, sillä porskutin aamupalalla läpi koko päivän (hups, mihin unohtui lounas?) ja fiilis oli mitä parhain. Aamupala on ehdottomasti saatava joka-aamuiseksi rutiiniksi, niin paljon se tuo päivään.

Haluankin nyt jakaa teille omat yksinkertaiset vinkkini parempaan päivään.

Aamupala. Omalla lautasella tällä kertaa kaurapuuroa mansikoilla, smoothie banaanista, mansikoista ja Pirkan valmiista L. Casei jugurttijuomasta, jonka makuna mango. Ja tietysti lasillinen vettä ja mukillinen teetä. Mitä arjen luksusta! Päivä sujui ihan erilaisella draivilla varmastikin tämän tankkauksen ansiosta. Aamupala kuuluu kohdallani lähinnä viikonlopun kiireettömiin aamuihin, joten hieman opettelua tämä taas vaatii. Mutta on onhan aamupalan tuoma fiilis sen opettelun arvoista.Lumenen tehotuotteet. Heleyttävä BB seerumi sekä ja varsinkinsilmänympärysgeeli kätevänä roll-oninaNämä ovat olleet aivan ehdottomat aamujeni (ja silmieni) avaajat jo jonkin aikaa! Pienten kuulien avulla silmänympärysgeeli levittyy ihanan vaivattomasti ja annostellen juuri sopiva määrän. Geeli virkistää, viilentää ja laskee mahdollista turvotusta. Ihan ehdoton suosikki ja aamurutiini, josta en aio luopua!

BB seerumi taas herättää naamataulun muuten. Virkistää, mutta ennen kaikkea kosteuttaa yönjäljiltä päivän koitoksiin. Tuiskaus tätä pumppupullosta nassuun ja aamu on paljon parempi. :)Tärkeimpänä ja lähes ainoana aamurutiinina on olleet nuo kosmeettiset ainekset. Siihen nähden nämä kaksi on väärässä järjestyksessä, mutta halusin laittaa nämä vinkit kuitenkin tärkeysjärjestykseen, jossa niiden kuuluisi olla. Aamiaisen tulisi olla kaikkein tärkein rutiini, niin hyvää se tekee keholle ja mielelle. Pyrinkin nyt järjestelemällisesti ottamaan kemikaaliaamiaiseni rinnalle myös tuon oikean aamiaisen. Jos ei muuten niin vaikka työmatkalla nautittuna smoothien/fruitien muodossa. Parempi kai sekin kuin kurvottaa nälkäkuoleman partaalla puolille päivin pää jumissa?


Millaisia aamurutiineja teillä on? Entä suosikki aamiainen?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)