tiistai 25. marraskuuta 2014

TÄMÄN PIMEÄMMÄKSI EI MENE


Maisemat tämän päivän (alkuillan) lenkiltä. Valukuvauskalusto luo pienen harhan, sillä otsalampulla näkee pikkiriikkisen pitemmälle, joskin hyvin huonosti. Hilpaisin 40 minuutin lenkin tuolla pimeässä. Ja kylläpä siellä oli tosi pimeää. Siinä mennessäni puhelin välillä Nerille, mutta totesin sen olevan vähän tylsä, kun sen jutut ei olleet yhtään järkeviä - jos ei omanikaan. Puhelin ääneen koiralle ja kritisoin sen juttuja! Kumpikohan meistä se outo on?

Ihmismieli on omituinen. En ainakaan myönnä pelkääväni pimeää, vaikka ehkä tämä sellaiseksi on luokiteltavissa? Enkä usko, että mikään eläin käy kimppuuni, tosiasiassa lienee todennäköisempää, että joku ihminen kävisi kimppuuni. En kuitenkaan pidä sitäkään kovinkaan todenäköisenä näillä kulmilla. Mutta en oikein voi sanoa nauttivani lenkkeilystä säkkipimeillä metsä- ja kyläteillä otsalampun turvin. Mikä pimeässä lenkkeilystä sitten tekee niin epämieluista? Onko mielikuvitus kuitenkin se pahin viholliseni, vaikken sitä tiedostakaan? Vaikka koitan keskittyä nimenomaan tyhjentämään mieleni kaikesta, kuunnella askelten ääniä, hengitystä, mahdollisia auton ääniä siltä varalta, että Neri pitää kytkeä (se siis juoksee vapaana)... metsän ääniä, siellä vaanivien eläinten ääniä. Ei. Ei siellä mitään vaani! Tekeekö mielikuvitus kepposen, kun kuulet, muttet nää mitään? Ja mitä kaikkea jää kuulematta? Olen monesti manannut ihmisen surkeita aisteja., mutta eipä taida saada täydennyspakettia netistä tilattua?

Olen harkinnut musiikin kuuntelemista. Toisaalta kuitenkin nautin hiljaisuudesta ja sitten on vielä se autoaspekti. Kuutamo aikaan tilanne helpottuu hieman ja varsinkin silloin kun lumi on maassa ja taivaalla möllöttää suuri kuu, on lenkkeily jopa mukavaa. Kuutamossa on jotain taianomaista. Niitä kelejä odotellessa. Tai katuvaloja, hah.

Onko kohtalotovereita siellä ruudun takana? Millaisia vinkkejä teillä olisi tähän pulmaan?
SEURAA BLOGIA: BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)