sunnuntai 23. marraskuuta 2014

VIIKONLOPUN VALITUT PALAT

Moikkamoi! Toivottavasti olette rentoutuneet ja ladanneet akkuja viikonlopun ajan ja olette valmiina uuteen alkavaan viikkoon? Itselläni on menossa jokin ajatusjumi ja asiat sujuvat jotenkin tahmaisesti. Sohvannurkassa pönöttäminen on tuntunut tarpeeksi haastavalta jo usean pivän ajan. Tästä ei taida tulla kovin innostava postaus...

Ajattelinkin, että tässä jumitustilassa ei ehkä ole mitään järkeä ruveta rustaamaan mitään kaunopuheita vaan pitäydyn lyhyessä. Kaikesta jumituksesta huolimatta sain sentään jotain viikonlopun aikaan tehtyä ja kameraakin tuli käyteltyä, joten tässäpä seuraa viikonlopun valitut palat.Viikonloppujen parhautta ovat aamupalat. Eikä sen aina tarvitse olla kovin hääppöinenkään vaan voileivät, hedelmät, mehu tai smoothie ja aamukahvi tai tee käynnistävät päivän herätellen aistit ja naisen päivään. Rilla ei selvästikään halunnut vielä nousta, vaikka keittiössä kolisteltiinkin aamiaista. Sisällä vietetty yö on aina koiravanhukselle luksusta eikä silloin ole kiire mihinkään.

Vaikka tekisin mitä suunnitelmia viikonlopulle, pyrin aina pitämään kiinni siitä, ettei ulkoilusta tarvitse tinkiä. Liian usein viikolla lenkit jää vetämättä, milloin mistäkin syystä. Viikonloppuna pyrin siis pihalle keinolla millä hyvänsä. Tunnen, että olen sen velkaa ainakin Nerille, joka viikolla joutuu viettämään aikaa aika paljon yksin. Työ se on, mikä haittaa vapaa-aikaa ja harrastuksia, ei maha mittään.


Lenkillä napattuja. Vanhat hirsiset rakennukset ovat mieleeni, niissä on omanlaisensa viehätys. Vaikka tämäkin tönö on kotitiemme varressa, jaksaa se silti ihastuttaa. Vetäisin molempina päivinä reippaan tunnin lenkin juosten/kävellen. Hikihän siinä meinasi rapakuntoiselle tulla. Totesin, että olisi ehkä syytä tehdä shoppailumatka urheiluvaatepuolelle. Toppa-asu ei välttämättä ole ihan näiden kelien - tai juoksulenkkien asu ylipäänsä. Kuusi vuotta palvelleet kengätkin saattaa olla parhaat päivänsä nähneet....Eli ehkä sillä varustuksellakin on pikkiriikkinen merkitys urheilussa? Ei sillä, että näytän tuossa tuubipipossa ihan syöpäpotilaalta tai vastaavasti jenkkiläisen sairaalasarjan leikkurin tyontekijältä, mutta se toppapuku. Eh... Onneksi mukana oli kuitenkin luottoseuralainen, joka ei paljon asusta perusta. Hän syö lunta kesken lenkin, joten ei ole ehkä vara kommentoida meikäläisen asua. :D


Viikonloppu ei poikennut mitenkään kaikista muista viikonlopuista. Se oli tuiki tavallinen tavallisine toimineen. Mukaan mahtui kodin siistimistä ja pyykkäystä, mutta extrana siivosin kemikaalivarastoni. Oli muuten purkkia ja purnukkaa, ja on vieläkin, vaikka jonkin asteista seulontaa koitin suorittaakin. Mutta tuli tehtyä! Tosin tästä seurasi uusi ongelma, mihin laitan ylimääräiset törpäköt, joille ei itselläni ole käyttöä??Mitä tuli syötyä? Lämpimiä piirakoita saunan jälkeen Putousta katsellen, ihan niinkuin lapsuuden kodissani aikoinaan tehtiin. Oli tietysti eri ohjelmat jne, mutta monesti lauantai-iltoina oli lämpimiä leipiä tai piirakoita, kiuasnakkeja tai jotain muuta melko kevyttä syötävää. Uunijuureksia ja peurakäristystä syötiin tänään ja tekaisinpa torttuja päärynä-aurajuustotäytteellä - tosin torttujen sijaan tulikin piiras... lopputulos on aina arvoitus kun alan kokkaushommiin. Päärynä sentään pysyi päärynänä eikä muuttunut mystisesti omenaksi tai perunaksi. Haha. Kuvassa on siis todellakin päärynä, vaikkei se oikein siltä näytä.

Ja illat. Ne vieteään sohvalla, tottakai. Koko joukolla. Neri ja Taika ainakin osaa ottaa rennosti. Innostavaa ja energistä alkavaa viikkoa !

PS. Sain muuten napsittua kuvia suunniteltuihin postauksiinkin eli jospa tästä ajatusjumista jotenkin rimpuilen ja saisin jotain konkreettista aikaan tulevalla viikolla täällä blogissakin. Ja käykäähän ihmeessä osallistumassa Daisy-hajuveden arvontaan!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)