keskiviikko 3. joulukuuta 2014

KESKIVIIKON KOLME KUVAAMikä ihana valo! Aamulla vähän ennen töihin lähtöä näin tämän omituisen valoilmiön. Se oli ihan muistikortille tallennettava, niin ihana ja jotenkin piristävän voimaannuttava näky oli. Kumma, miten marraskuun päättyminen jo itsessään tuntuu helpottavalta ja kun se vielä kruunattiin vilauksella auringosta... Hyvä startti joulukuulle. :)

Auringon innoittamana nappasin pari kuvaa siinä toivossa, että saisin blogiinkin jonkun käyttökelpoisen kuvan. Kyllä on taas todettava, että luonnonvalo on ihan paras valo ja niin nytkin. Maailma on niin paljon kauniimpi auringon kultaamana. Harmi, kun ei ollut aikaa heilua kameran kanssa pitempään kun tosiaan se työtyö kutsui.


Aaringosta innostuneena, puhkuin intoa koko työpäivän. Nyt sitä intoa sitten riittääkin seuraavaan aurinkoiseen päivään, toivottavasti (saattaapi olla vähän yltiöpositiivista kuvitella niin? vai onko huomiselle luvattu aurinkoa?). Varsinkin sitä intoa toivoisin tänne blogin puolelle, ei tuosta viime kuustakaan paljon hurraahuutoja itselle heru. Toisaalta viime kuu oli rankka varsinkin työrintamalla, ja sen sekä alati vellovan pimeyden piikkiin koitan tätäkin passiivisuutta työntää. Mutta, mutta. Positiivisella asenteella alkaneeseen kuuhun ja uudella energialla ennen kaikkea. Piakkoin tulossa postausta myös uutta energiaa antavista asioista aamurutiineissa. ;)

Nyt alkaa olla aika ruveta miettimään myös joululahjoja ja Joulua ylipäänsä. Edellisvuosien tapaan, suhtautumiseni tähän monien suosikkijuhlaan on hieman ristiriitainen. Tästäkin on tulossa ajatuksia, joten jätetään syvällisemmät pohdinnat sinne sitten. Toki tässä kuussa tullaan näkemään kenkäkaapin sisältöä, yksi (ehkä kaksi) aihetta arkiston aarteista ja jotain olisi shoppaajan päiväkirjaankin merkittävä... Jotenka nyt psyykataan bloggausvaihde päälle ja tehdään loppukiri näin vuoden loppuun. (Vaikka mihin tässä nyt kiire on?)

Hyvä päivä. Jopa niin hyvä, että tarjosin työkavereille donitsit, ihan vaan silkasta hyvästä mielestä. Eihän mukavaan eleeseen muuta tarvita. Ja onhan ne ihan parhaat työkaverit. :)


Muistakaahan osallistua arvontaan!

Reipasta loppuviikkoa ja mukavaa Joulun odotusta! T. auringonpistoksen saanut


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)