keskiviikko 17. joulukuuta 2014

KESKIVIIKON KUVA/ KUULUMISET

Aika on hurahtanut jo puoleen väliin tätäkin viikkoa ja viikon päästä tähän aikaan monessa kodissa availlaan joulupaketteja. Lahjat on oikeastaan hommattu, tosin mies tuossa myönsi hetki sitten, ettei ole hankkinut vielä ainuttakaan. Eli normisettiä luvassa viimeisten lahjojen hankinnan suhteen. Onneksi "omat" on kuitenkin hoidossa, pointsit siitä. Jotain jouluvalmisteluja olen siis tehnyt, vaikka siinäpä ne sitten ovatkin. Suunnittelin laittavani tässä loppuviikon aikana vähän joulua kotiin,  pari koristetonttua sinne tänne ja tänä vuonna punaista, valkoista ja harmaata sisustukseen. Kinkut, kuuset ja muut tulee sitten lähempänä aattoa.

Posti on alkanut tuoda joulukortteja postilaatikkoomme. Toisaalta hävettää myöntää, etten lähettänyt tänä vuonna kortin korttia. Jokaisen uuden kortin saapuessa ja sitä lukiessa, tunnen pienen piston sisälläni. Ei silti tarkoita, ettenkö ajattelisi niitä ihmisiä, joille on tapana ollut kortti laittaa, päinvastoin. Jotenkin se kortti vaan tekee siitä ajatuksesta konkreettisempaa ja nyt kun niitä ei tullut laitettua, soimaan itseäni saamattomaksi laiskiaiseksi. Ja toiset vieläpä askartelevat kortitkin itse... Se hetki, kun kortteja piti olla lähettämässä, tuli taas jotenkin salakavalasti puskista, enkä ollut ollenkaan valmistautunut korttishowhun. Sitten ajattelin tekeväni samalla pienen ekoteon, kun jätän kortit postittamatta. Ja silti jokin osa sisälläni heiluttaa piiskaa itselleni. Aina sanotaan ajatuksen olevan tärkeintä, joten eihän kortti voi olla itse ajatus? Vai joudanko maanrakoon tästä hyvästä?


Jokin viikko sitten julkaisin keskiviikon kolme kuvaa. Tänään kolme kuvaa typistyi kuvaksi ja voi herran jestas, minkälaista suttua sekin ainokainen on! Eipä ollunna valoa tarpeeksi kännykkäotoksille. Asu oli kuitenkin omasta mielestä ihan kiva, pitänee koittaa, jos saisin siitä paremmassa valossa parempia otoksia teille näytettäväksi.

Taidan vielä lämmittää glögiä ja katsella hetken töllöä ennen pehkuihin painumista, kertokaahan omista jouluvalmisteluistanne. Minkälaisia jouluvalmisteluja teillä tehdään?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)