sunnuntai 28. joulukuuta 2014

SUNNUNTAIN AJATUKSIA TULEVALLE


Heippa! Nyt kun tässä on jo viisi päivää eletty enempi ja vähempi kinkulla ja suklaalla, lohella ja joulutortuilla sun muilla herkuilla, olen alkanut pikkuhiljaa ajatella, ettei näin voi jatkua loputtomiin. Vaikka kinkkua on tullut sulateltua raikkaassa talvisäässä, mitä upeimmissa talvimaisemissa, voisi jonkinlainen ryhtiliike olla paikallaan - jos ei juurinytheti, niin vaikkapa vuoden vaihteen jälkeen toteutettavaksi. Kaipaisin jotain, mikä piristäisi ja puhdistaisi niin kehoa kuin mieltäkin. Ehkäpä jonkinalainen kehonpuhdistuskuuri olisi omiaan potkaisemaan uuden vuoden käyntiin?

Vuoden vaihtumiseen liittyy usein lupauksia vaikkasunmistä. Ensi vuonna haluaisin olla aikaansaavampi ja energisempi. Jo päivien piteneminen ja lisääntyvä valonmäärä voivat piristää mieltä, mutta voisi kai asialle itsekin jotain tehdä, vaikka sitten puhdistamalla kehonsa vuoden aikana kerätyistä kuona-aineista ja myrkyistä. Jospa sitä kautta myös energiatasot nousisivat ja asiat hoituisivat keveämmin? Olen tässä pohtinut, että olen ehkö maailman pahin asioiden siirtäjä. Sanonta, missä asiat siirretään seuraavalle päivälle, on kohdallani enemminkin ylihuomenna, ensi viikolla tai joskus tulevaisuudessa... Toki pakolliset asiat tulee hoidettua, mutta ne vähemmän pakolliset siirtyy herkästi. Ominaisuus, jota voisin varovasti sanoa inhoavani.

Energiatasojen nostamisen lisäksi haluaisin uutta potkua myös liikuntaharrastukseeni. Viime aikoina olen hieman jämähtänyt sunnuntaikävelyn tasolle, eikä niillä reissuilla juuri ole kuntoakohottavia vaikutuksia. Hyvä, jos ennallapitäviä. Ostin tuossa taannoin uudet lenkkikengät nastojen kera, joten lipsuvia kenkiä ei oikein voi käyttää tekosyynä. Nyt himottaisikin satsata itseensä vielä sen verran, että hankkisin aktiivisuusrannekkeen. Motivoisiko se liikkumaan enempi? Entä, jos se kertookin minun olevan patalaiska luuska ja masennun sen sijaan, että ottaisin jalat alleni? Mitä ominaisuuksia haluan laitteelta, niitä näkyy olevan melko monen hintaisia? Kahteen olen kovin viehättynyt pelkän ulkonäön vuoksi. Polarin Loop ja Garminin Vívosmart. Molemmat ovat jotenkin niin pelkistettyjä ja virtaviivaisia. No, ne ovatkin sitten melko eri hintaluokista ja vaikka jälkimmäisessä on kaikenmaailman värinähälytykset tuleville puheluille sun muille, niin ovatko ne juuri minulle tarpeellisia ominaisuuksia?

Nyt olisikin taas hyvät vinkit kallisarvoisia, liittyivätpä ne kehonpuhdistuskuuriin tai aktiivisuusrannekkeisiin! Kertokaas kokemuksianne.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)